16.9.17

Ολο "θα" και "θα" και "θα"...


-Θα καταργήσει τους νόμους Μπαλτά και Γαβρόγλου. 
-Θα επιβάλλει άλλο καθεστώς στα πανεπιστήμια, όπου οι φοιτητές δεν θα ψηφίζουν τις πρυτανικές αρχές και το κόμμα του δεν θα βγάζει αφίσες, στον χώρο των πανεπιστημίων, στις εκλογές.
- Θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ. Αλλά -ζήσε Μάη μου- σε δυο χρόνια.
Ολόκληρη η ομιλία του στη ΔΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ)...
Τον Τσίπρα κατηγορεί για ψεύτικες υποσχέσεις και υπερβολικά "θα", αλλά ο ίδιος, δεν απέφυγε τον πειρασμό της υποσχεολογίας. 
Οπως...
είπε μεταξύ άλλων, πως,  το κόμμα του πιστεύει στη δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας και ανακοίνωσε ότι το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. θα είναι εκείνο για την αναδιοργάνωση της λειτουργίας της κυβέρνησης και της ανώτατης διοίκησης.

"Δεσμεύομαι για δραστική απλοποίηση της φορολογικής νομοθεσίας, σταθερό φορολογικό νόμο για μία πενταετία και μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% στα δύο πρώτα χρόνια της κυβέρνησής μου", ανεφερε. Και πρόσθεσε ότι απόλυτη προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί η υλοποίηση των ιδιωτικοποίησεων και εμβληματικών επενδύσεων, όπως το Ελληνικό και οι Σκουριές.

Ο Μητσοτάκης είπε επίσης, πως θα καταργήσει τους νόμους Μπαλτά και Γαβρόγλου. 
Θα επιβάλλει άλλο καθεστώς στα πανεπιστήμια, όπου οι φοιτητές δεν θα ψηφίζουν τις πρυτανικές αρχές και το κόμμα του δεν θα βγάζει αφίσες, στον χώρο των πανεπιστημίων, στις εκλογές.
Δείτε ολόκληρη την ομιλία του στη ΔΕΘ, ΕΔΩ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: