17.9.17

«Ο λουστράκος των Βρυξελλών ειρωνεύτηκε τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Συλλόγου»


Η ανάρτηση στο facebook των οργανωμένων του ΠΑΟΚ...

Γεμάτη με οξύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η ανακοίνωση που...
εξέδωσε ο Πανελλήνιος σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών, μετά την… γκέλα του προέδρου της ΝΔ να ευχηθεί στον δικέφαλο του βορρά καλή πορεία στην Ευρώπη, την ώρα που έχει αποκλειστεί από τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

«Είχαμε ούτως ή άλλως προβλέψει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας την κουταβίστικη άνοδο της Μιμής Ντενίση της πολιτικής στη Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων τονίζονται τα εξής: «Επειδή το κλίμα ήταν βαρύ με τις δηλώσεις περί κάλπικων τίτλων, ο συρφετός των επικοινωνιολόγων της νουδούλας, αναγνωρισμένοι ευρέως στις τηλεπωλήσεις υαλουρονικών και άλλων οξέων, αποφάσισε προ της ανόδου του Πατριάρχη των απανταχού γκαγκά, να αμολησει τα πρωτοκλασάτα σκυλιά του, μήπως και πείσει τους ΠΑΟΚτσήδες οτι άλλο Π.Α.Ο.Κ. και άλλο Σαββίδης».

Για τον διάλογο που είχε ο Μητσοτάκης με τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, τον βουλευτή Σταύρο Καλαφάτη και τον εκπρόσωπο τύπου Βασίλη Κικίλια, οι οπαδοί υποστηρίζουν ότι: «Με αστεισμό επιληπτικής εγκεφαλοπάθειας, ο λουστράκος των Βρυξελλών ειρωνεύτηκε τις Ευρωπαικές υποχρεώσεις του Συλλόγου».

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: