18.9.17

Οι γειτονιές του Παύλου έδειξαν το δρόμο...

Συγκινησιακά φορτισμένο είναι το κλίμα που επικρατεί στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα. Χιλιάδες κόσμου δίνει δυναμικό «παρών» στις...
γειτονιές του Κερατσινίου με την οικογένεια Φύσσα να βρίσκεται στην κεφαλή της πορείας. Ακούγονται αντιφασιστικά συνθήματα τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Το σύνθημα που ηχεί δυνατά καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας που θα καταλήξει στο Καστράκι, είναι το: «Ο Παύλος ΖΕΙ, τσακίστε του Ναζί».
Μνημείο Παύλου Φύσσα 
Θα ακολουθήσει συναυλία (έναντι πύλης Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού, με ελεύθερη είσοδο) με τίτλο «4 χρόνια χωρίς τον Παύλο – Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεIς μαζί τους;» στην οποία καλεί η οικογένεια Φύσσα και συμμετέχουν φιλικά οι Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Magic de Spell, Fundracar, Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota κ.ά.
Πορεία Κερατσίνι 
Στο τέλος της συναυλίας οι δημοτικές συγκοινωνίες Κερατσινίου θα μεταφέρουν όποιον επιθυμεί πίσω στο μνημείο για διευκόλυνση της αποχώρησης.
http://www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/styles/teaser_big/public/wysiwyg/2017-09/keratsini5.jpg?itok=6qboPcrk 
Όπως αναφέρει η οικογένεια του Φύσσα σε ανακοίνωσή της, «φέτος θελήσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση με κεντρικό άξονα τη δικαστική μάχη κατά της Χρυσής Αυγής, μια μάχη που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015. Παράλληλα με το μουσικό της κομμάτι, θα προβληθούν με οπτικοακουστικά μέσα όσα έχουν προκύψει μέχρι σήμερα στο δικαστήριο, αλλά και στοιχεία για τη συνολική δράση της εγκληματικής οργάνωσης».
Κερατσίνι 
Για τον λόγο αυτό το καθιερωμένο RAP MONSTERS FEST., μια διοργάνωση που ξεκίνησε ο Παύλος, μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία μέσα στον χειμώνα...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: