6.9.17

«Μέσα» ο Κωνσταντινόπουλος, «έξω» ο Παπανδρέου...

ΕκλογέςΟι διαδικασίες εκλογής αρχηγού για το νέο φορά της Κεντροαριστεράς συνεχίζονται κανονικά με το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να...
ανακοινώνει την υποψηφιότητα του, σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπανδρέου, που αποφάσισε τελικά να μην συμμετάσχει. 
Η «νέα γενιά ευθύνης της Παράταξης»

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μπαίνει στην κούρσα της διεκδίκησης της αρχηγίας ανακοινώνοντας την απόφασή του, δύο ημέρες πριν την καταληκτική προθεσμία που έχει θέσει η «Επιτροπή Αλιβιζάτου».

«Σήμερα ζητώ την στήριξή σας στην υποψηφιότητά μου εκπροσωπώντας τη νέα γενιά ευθύνης της Παράταξης, που παρέμεινε όρθια στα δύσκολα και τίμησε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.


Δεν θα είναι υποψήφιος ο Παπανδρέου

Εκτός διεκδίκησης της αρχηγίας αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του, ο επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνεδρίαση του προσωρινού Εθνικού Συμβουλίου του ΚΙΔΗΣΟ, εξέφρασε την επιθυμία να εμφανιστεί ο ίδιος και το κόμμα του ως εγγυητές της ενότητας της παράταξης.
Οι διαδικασίες

Οι εκλογές θα γίνουν στις 5 Νοεμβρίου και εφόσον χρειαστεί στις 12 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο β' γύρος.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν υποψηφιότητα μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου (12.00) και να συγκεντρώσουν το λιγότερο 1000 υπογραφές μοναδικής στήριξης μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα από πολίτες που να κατοικούν σε 7 τουλάχιστον από τις 13 αυτοδιοικητικές περιφέρειες, με ελάχιστο αριθμό υπογραφών 50 τουλάχιστον ανά περιφέρεια.

Με τη δήλωση υποψηφιότητας καλούνται να καταβάλουν σε τραπεζικό λογαριασμό ποσό 2000 ευρώ ως αντίτιμο συμμετοχής...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: