10.9.17

Ο Αδώνιδας... πουλάει τρέλα: «Δεν είμαι ακροδεξιός»...


Και παραδέχεται -σε μια στιγμή ειλικρίνειας- πως, «αποφύγαμε τον κίνδυνο Grexit»...
Οπως...
διαβάζουμε στο newpost.gr:

Για όλες τις πολιτικές εξελίξεις θα μιλήσει στο «Ακραίως​» και τον Τάκη Χατζή ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης».


«Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ. Είνα παρούσα. (...) Ο άνθρωπος πρέπει να βάλει μυαλό δεν υπάρχει αμφιβολία», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης με αφορμή το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις με τον κυκλώνα Ίρμα.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος και δικαιωμένος βλέποντας τους συριζαίους να χειροκροτούν στη ΔΕΘ τον πρέσβη της Κίνας όταν μιλούσε για την επένδυση της Cosco.

«Ευχαριστήθηκα όταν υπέγραψε η κυβέρνηση Καραμανλή υπέγραψε τη σύμβαση με την Cosco», τόνισε και πρόσθεσε πως ήθελε να πάει στο Λιμάνι όμως «το λιμάνι είχε κλείσει από συριζαίους που διαμαρτύρονταν για να μη γίνει η επένδυση».

«Μου δείχνει χαρά και αγαλλίαση για τη νίκη των φιλελεύθερων ιδεών έναντι των ανοησιών της αριστεράς. Είναι θετικό ότι οι φιλελεύθερες ιδέες νικούν τις ιδέες της αριστεράς», σημείωσε.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «οι νέοι παρασύρονταν από της βλακείες της αριστεράς στα πανεπιστήμια» αλλά πρόσθεσε πως σήμερα βλέπουν ότι στην πράξη μόνο οι φιλελεύθερες ιδέες λειτουργούν.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ισχυρήστηκε πως είχε δεχθεί μπούλινγκ στα πανεπιστήμια ως φοιτητής για τις φιλελεύθερες ιδέες του.

«Οι νέοι βλέπουν ότι οι Αριστεροί όταν βρίσκονται στην εξουσία κι αυτοί κάνουν ιδιωτικοποιήσεις» είπε και πρόσθεσε πως ο «Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχτηκαν πως οι φιλελεύθερες ιδέες είναι οι σωστές».

«Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτά τις ιδιωτικοποιήσεις, που πριν από μερικά χρόνια πολεμούσε», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ενα πλεονέκτημα έναντι του Αλέξη Τσίπρα. Τις πιστεύει τις μεταρρυθμίσεις» υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Στον πλανήτη υπάρχει μία πολιτική, η φιλελεύθερη», εκτίμησε και πρόσθεσε: «Τις φιλελεύθερες ιδέες και πολιτικές μπορεί να τις εφαρμόσει καλύτερα όποιος τις πιστεύει, όπως ο Κ. Μητσοτάκης».

Με αιχμηρό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως «Ο Τσίπρας είναι αναξιόπιστος και απέναντι στο κοινό του και απέναντι σε όλους. Σήμερα λέει να πληρώνεται τους φόρους και χθες έλεγε το αντίθετο».

«Ο Τσίπρας δεν έχει ηθικούς φραγμούς. Ό,τι και να πει δεν έχει σημασία», ανέφερε.

«Αποφύγαμε τον κίνδυνο Grexit»

Ο Άδωνις Γεωγιάδης αναγνώρισε πως «αποφύγαμε τον κίνδυνο Grexit» που όπως είπε «έφερε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας».

«Επί Σαμαρά το Grexit είχε τελειώσει. Το Grexit το επανέφεραν ο Αλ. Τσίπρας, ο Γ. Βαρουφάκης και το ανόητο δημοψήφισμα», τόνισε ο Αδ. Γεωργιάδης. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία δείχνει υπεύθυνη στάση και «είναι υπέρ του να έρθουν επενδύσεις».

«Τέτοιος ψεύτης δεν έχει υπάρξει στην ιστορία», ανέφερε μιλώντας για τον πρωθυπουργό ενώ για τη δήλωση του Τρ. Αλεξιάδη στο «Ακραίως» πως οι δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα για τον ΕΝΦΙΑ στην περσινή ΔΕΘ είναι περσινά ξινά σταφύλια σχολίασε «Όσο μιλάει ο Αλεξιάδης τόσο το καλύτερο για τη Νέα Δημοκρατία»

«Όταν δω κάποια καινούρια επένδυση θα πω μπράβο. Όσες έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι της κυβέρνησης Σαμαρά», είπε.

«Δεν είμαι ακροδεξιός»

«Μας αρέσει ο καπιταλισμός εμάς κ. Χατζή. Δεν είμαστε Αριστεροί, δεν ήμασταν ποτέ ευτυχώς. Ακροδεξιός, επίσης, δεν ήμουν ποτέ. Εγώ την Ακροδεξιά και τον Κομουνισμό δεν τους βάζω πολύ διαφορετικά είπε και πρόσθεσε: «Ολοκληρωτισμός είναι και τα δύο. Εγώ θέλω ελευθερία».

«Δεν είναι κατά δήλωση να είσαι ακροδεξιός, είναι τι λες», σχολίασε ο Τάκης Χατζής με τον κ. Γεωργιάδης να απαντά: «Όχι, δεν είναι τι λες. Είναι τι κάνεις. Αν έχετε να μου δείξετε μία ακροδεξιά μου πράξη τότε ευχαρίστως».

«Οι αγορές θα κρίνουν τις εκλογές»

«Οι εκλογές είναι κοντά» εκτίμησε ο Άδωνις Γεωργιάδης διευκρινίζοντας πως «μέχρι τώρα δεν είχα προβλέψει εκλογές, το κάνω τώρα».

Πρόσθεσε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε προβλέψει εκλογές αλλά τις ζητούσε. Συνεχίζουμε να ζητάμε εκλογές. Έλεγε δεν μπορώ να επιβάλω εκλογές αλλά το σωστό είναι να γίνουν γρήγορα. Οι αγορές θα κρίνουν τις εκλογές».

«Ο Τσίπρας κοροϊδεύει για την προστασία της α' κατοικίας»

«Ο παλιός Τσίπρας έλεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Στην πραγματικότητα δυστυχώς και σε αυτό τον τομέα κοροϊδεύει (σ.σ. στην προστασία της α' κατοικίας) όσους έχουν πρόβλημα», σχολίασε με αφορμή του πλειστηριασμούς. 

«Επί Τσίπρα και Καμμένου έγιναν οι πρώτοι πλειστηριασμοί», τόνισε. 

Αναφερόμενος στα όσα θα κάνει η Νέα Δημοκρατία: «Έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας στην προστασία της πρώτης κατοικίας (...) Αυτό ο κόσμος το ξέρει».

«Ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα μας βλάπτει σε όλα τα επίπεδα»

«Ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα μας βλάπτει σε όλα τα επίπεδα», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ αναφερόμενος στη συνέντευξη του στην «Καθημερινή» υποστήριξε πως «Με τον τρόπο που απαντώ συμβάλω στο να αντιμετωπιστεί ο αντισημιτισμός»

Παράλληλα, ανάφερε: «Δεν θεωρώ το ΛΑΟΣ ακροδεξιό κόμμα» και συμπλήρωσε: «Ως προς το βιβλίο του Πλεύρη έλεγα από τότε ότι διαφωνώ. (...)
Κατέληξε λέγοντας: «Έχω πουλήσει και το κεφάλαιο του Μαρξ». «Όχι δεν θα πούλαγε βιβλίο του Χίτλερ ποτέ», απάντησε σε ερώτημα του κ. Χατζή.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: