5.9.17

Πάει... Στερεά Ελλάδα...

stauros-theodorakisΤο δισάκι τους στον ώμο, παίρνουν σιγά σιγά οι υποψήφιοι αρχηγοί του νέου φορέα στον ευρύτερο χώρο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, καθώς...
έχουν δύο μήνες καιρό εωσότου …οργώσουν την Ελλάδα, για να δουν από κοντά και να σφίξουν το χέρι όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών ανά την Επικράτεια.

Για κάποιους εξ αυτών, εξάλλου, υπήρξε δέσμευση από την ανακοίνωση ακόμα της υποψηφιότητάς τους. Μεταξύ αυτών, ο Σταύρος Θεοδωράκης, που ξεκινά την περιοδεία του από την Στερεά Ελλάδα, όπου και μεταβαίνει αύριο Τετάρτη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή, ο επικεφαλής του Ποταμιού θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάνη, ενώ θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, προκειμένου να συναντηθεί με τον διοικητή και το προσωπικό του, καθώς και τις εγκαταστάσεις της Chipita, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι τον Σταύρο Θεοδωράκη, θα συνοδεύει μεταξύ άλλων ο Πάνος Βλάχος, επικεφαλής της Κίνησης ‘Μπροστά’, που παίρνει έτσι σαφή θέση στην κούρσα για την ανάδειξη ηγέτη στον νέο φορέα...


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: