27.9.17

Καμίνης: «Το εγχείρημα της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης θα πετύχει»...

«Όσοι νομίζουν ότι το εγχείρημα για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη θα αποτύχει λόγω...
των διαδικαστικών θεμάτων γελιούνται», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και τον Κώστα Μπογδανίδη.

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, τα διαδικαστικά θέματα θα λυθούν και αύριο θα υπάρξει η πρόταση των εταιρειών για τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να υπάρξει ενιαίος φορέας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να υπάρξει σύγκρουση του λαϊκισμού με τον εθνικισμό. Τίθεται ζήτημα ακόμα και πολιτειακό, όχι μόνο πολιτικό».

Ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι όποιος αναλάβει τα ηνία του νέου φορέα ότι «θα δει με σεβασμό την πορεία των κομμάτων και των προσώπων που συμμετέχουν».
«Θα είναι ένα ενιαίος φορέας με τάσεις, όπως τα ευρωπαϊκά κόμματα, αλλά δεν θα είναι εφ' όρου ζωής μια ομοσπονδία κομμάτων», είπε με νόημα.

Υπογράμμισε πως είναι πολύ σημαντικό να πάνε οι πολίτες να ψηφίσουν «για να επανενωθεί ο μεγάλος αυτός χώρος που άλλαξε την χώρα».

Σε ότι αφορά τη δική του υποψηφιότητα ανέφερε: «Μπήκα για να συμβάλω στην δημιουργία της παράταξης που προσέφερε πολλά»...


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: