28.9.17

D-Day…

Την ώρα που ο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 είχε τον Τσακαλώτο, απέναντι, στον ΣΚΑΙ, ο Μπάμπης ανέλαβε να τον περιποιηθεί δεόντως.

Η Σία τον ρώτησε: Η Παρασκευή είναι η...
D-Day για την κυβέρνηση, μία πολύ κρίσιμη μέρα για να δει αν βγαίνουν τα κουκιά.

Κι ο Μπάμπης απάντησε:

Δεν είναι ωραίο να βάζουμε στοιχήματα για τέτοια θέματα, αλλά ευχαρίστως θα έβαζα ένα στοίχημα με τον κ. Τσακαλώτο, ότι το μέλλον του πλέον παίζεται κυριολεκτικώς στους φόρους.

Αν δεν μπορέσει να μαζέψει αυτούς τους υπερβολικούς φόρους που συμφώνησε όταν υπέγραψε με τον κ. Τσίπρα, ο οποίος είναι γνωστός οπαδός της βαριάς φορολογίας, τότε δεν κλείνει την τρίτη αξιολόγηση με τίποτα.

Υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ. Υπάρχουν πράγματα στην Ελλάδα που πάνε προς το καλύτερο, καιρός ήταν. Αλλά υπάρχουν εμπόδια. Και τα εμπόδια είναι οι φόροι. Πανηγύρισε πέρυσι η κυβέρνηση όταν κατόρθωσε να ξεπεράσει τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος. Αυτό όμως δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Και πολύ φοβάμαι ότι ο κ. Τσακαλώτος θα έχει μπροστά του πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Είναι σίγουρο ότι δεν θα τα καταφέρει η κυβέρνηση και θα την τινάξει στον αέρα την εμπιστοσύνη, που σιγά σιγά φαίνεται πως κέρδιζε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: