16.9.17

Με Eldorado και πετρελαιοκηλίδα η ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘΕπίθεση στον πρωθυπουργό για τα θέματα των επενδύσεων και της θαλάσσιας ρύπανσης στον Σαρωνικό αναμένεται να εξαπολύσει απόψε (19:30) ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, ενώ θα υποσχεθεί...
δουλειές για τους πολλούς, μείωση φόρων και προστασία των αδυνάτων.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα καταλογίσει «ανικανότητα» στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας «λόγια του αέρα» όσα είπε ο πρωθυπουργός από τη συμπρωτεύουσα, ενώ θα διαβεβαιώσει ότι το κόμμα του «θα αφήσει πίσω την κρίση και την καχεκτική οικονομία, θα ενισχύσει τους θεσμούς, θα βάλει τέλος στο φόβο, την ανασφάλεια, την ντροπή και την απογοήτευση».

Το σχέδιο του Κ. Μητσοτάκη περιλαμβάνεις τρεις προτεραιότητες:

1. Τη δημιουργία πολλών νέων δουλειών, μέσα από μια «έκρηξη» ιδιωτικών επενδύσεων.

2. Τη μείωση των φορολογικών βαρών με εξορθολογισμό της λειτουργίας του κράτους.

3. Την ενίσχυση των νέων και των πιο αδύναμων συμπολιτών.

Στη βάση των παραπάνω προτεραιοτήτων ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τα μέτρα και τις πολιτικές για την υλοποίηση των δεσμεύσεων του.

Στα περίπτερα

Στις 11 το πρωί ξεκίνησε η ξενάγηση του προέδρου της Ν.Δ. στα περίπτερα της ΔΕΘ.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στη σύντομη συζήτηση που είχε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζτιζικώστα και τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Τάσο Τζήκα, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε την ανάγκη να γίνει η νόρεια Ελλάδα ένα κέντρο εξαγωγικών δραστηριοτήτων και πόλος υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας με παράλληλη ανάπτυξη του τουρισμού και άλλων τομέων της οικονομίας.

Εξέφρασ, παράλληλα, την ικανοποίησή του γιατί οι στόχοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι στόχοι και της Νέας Δημοκρατίας και συνεχάρη τον κ. Τζήκα για τη διοργάνωση της ΔΕΘ λέγοντας ότι η Έκθεση ξαναβρήκε τη θέση της και τον προσανατολισμό της στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: