6.9.17

Quo vadis, παλικάρι…

Δεν ξέρει που πατεί και που πηγαίνει ο κ. Τσίπρας. Άσε δε, που μπερδεύει την Ιόνια Οδό με την εταιρεία καλλυντικών που επισκέφτηκε πρόσφατα. Και...
όσον αφορά τον καπιταλισμό, έχει μια θολή εικόνα. Στο μυαλό του έχει, αυτά που διάβαζε όταν ήταν στην ΚΝΕ, είπε ο Μπάμπης, ο οποίος τα ‘βαλε και με την αντιπολίτευση, καθώς δεν του κόβουν την φόρα λέγοντας του «που πας ρε παλικάρι».

Όπως είπε, καταλαβαίνει την ανάγκη της προπαγάνδας που έχει η κυβέρνησης, αλλά:

Ο πρωθυπουργός δείχνει να μην καταλαβαίνει πως λειτουργεί ο σύγχρονος καπιταλισμός. Βρίσκεται ακόμη στον καπιταλισμό που διάβαζε όταν ήταν στην ΚΝΕ. Δυστυχώς η χώρα μοιάζει στην κορυφή της να κοιτάζει προς τα πίσω, ενώ πάει προς τα εμπρός.

Και πρέπει να δούμε κάτι με σοβαρότητα και αυτό αφορά και την αντιπολίτευση. Δηλαδή, να της πει που πας ρε παλικάρι; Εσύ υποτίθεται πας να κλείσεις την αξιολόγηση και δείχνεις αδυναμία να κάτι κάτι, αφήνεις μια ουρά. Αλλά δεν υπάρχει κυβέρνηση που να την έχει πατήσει τελικώς, την ουρά της δηλαδή.

Να σας θυμίσω κάτι. Έχει συμφωνήσει ο Στουρνάρας το κλείσιμο της αξιολόγησης και έχει η τότε κυβέρνηση αφήσει δύο ουρές, σαν αυτές που έχει η σημερινή και μάλιστα εν μέσω εκλογών. Η τότε κυβέρνηση τα κλείνει όλα. Πως τώρα που όλα πάνε καλά, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό; Κάτι δεν πάει καλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: