8.10.17

Λεβέντης: Η ατιμία των δημοσκόπων...

 Η ΝΔ βρίσκεται πίσω από τις δημοσκοπήσεις...

Τι είπε για το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ και την "αμετανόητη" Δεξιά... 
"Στις δημοσκοπήσεις ένα 40% δεν εκφράζεται. Κάνουν την εξής ατιμία. Βάζουν μόνο την...
πρόθεση έξω (σ.σ. στα πρωτοσέλιδα)", τόνισε ο  Βασίλης Λεβέντης, στην εκπομπή "Ακραίως" του Τάκη Χατζή. 

«Η ΝΔ θέλει το ΠΑΣΟΚ ενισχυμένο και την Ένωση Κεντρώων εκτός», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση, πως, αναζητά δεκανίκι και βρίσκεται πίσω από τις δημοσκοπήσεις. Εκτίμησε πάντως, πως, «στις επόμενες εκλογές είναι δεδομένο ότι θα βγει ο Κ. Μητσοτάκης».

«Είμαι Κεντρώος» τόνισε ο Λεβέντης και είπε, πως, στην Κεντροαριστερά δηλώνουν κεντρώοι χωρίς να είναι ξεκαθαρίζοντας οτι δεν μπορεί να συναργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι «τρελοί». Και πρόσθεσε, πως, έχουν «ψυχιατρικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ», αναφερόμενος στη διγλωσσία στελεχών και βουλευτών του κόμματος, υποστηρίζοντας ότι «είναι όλοι υπέρ του κρατισμού».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε πως «για μένα είναι θεμελιοδέστατο ζήτημα η απλή αναλογική». «Θα μπω σε οικουμενική κυβέρνηση μόνο με απλή αναλογική», σημειώνοντας πως ο «Αλέξης Τσίπρας κυβερνάει με το μπόνους, έχει κλέψει 50 έδρες.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, τόνισε, πως, το λάθος ήταν πως «έβαλαν γύρω του ανθρώπους του ξοφλημένου πολιτικού συστήματος» και διευκρίνησε οτι τάσσεται υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης με τεχνοκράτες.

«Ο Αλ. Τσίπρας θα πάει στις ΗΠΑ σαν τουρίστας»

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ σημειώνοντας, πως, «ως τουρίστας θα πάει στις ΗΠΑ και ως τουρίστας θα γυρίσει. Μετά από ένα διάστημα να μου πείτε τι πέτυχε». 

«Προσπαθεί αν φτιάξει το image του το κατεστραμμένο», σχολίασε.

«Ό,τι πήραμε και στο παρελθόν με τη Σούδα θα πάρουμε και τώρα» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να φτιάξουμε περιβάλλον επενδυτικό αλλιώς ό,τι και να λέμε είναι όνειρο θερινής νυκτός». 

«Δεν θα λύσει τίποτα η επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, η χώρα χρειάζεται σοβαρότητα», εκτίμησε.

«Η Δεξιά είναι αμετανόητη»

«Όταν ένας ρίξει μια κυβέρνση με 54% τι είναι; Είναι αποστάτης και προδότης», είπε ο κ. Λεβέντης.

«Εγώ να πάω με τη δεξιά; Η Δεξιά όπως λειτουργεί στην Ελλάδα είναι αμετανόητη», πρόσθεσε.

πηγη newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: