5.10.17

Ο Θεοδωράκης στο #askStavros...

Κάποιοι φοβούνται τη μεγάλη συμμετοχή για την κεντροαριστερά...

«Τελικά πέρασε γρήγορα η ώρα. Θα τα ξαναπούμε σύντομα».  Με τη φράση αυτή ο Σταύρος Θεοδωράκης ανανέωσε το...
ραντεβού για μια νέα διαδικτυακή συζήτηση μέσα από το προσφιλές του μέσο κοινωνικής δικτύωσης,  το twitter.


Σήμερα το απόγευμα από τις 18.00 και για μισή ώρα με το hashtag #askStavros, ο υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς είχε μια ζωντανή και αμφίδρομη επικοινωνία με τους χρήστες τους Τwitter και όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων για την Κεντροαριστερά, την διαδικασία ανάδειξης του νέου ηγέτη, το... παλιό ΠΑΣΟΚ, την πορεία της οικονομίας, την ανεργία των νέων, την Καταλονία και για πολλά ακόμη θέματα της επικαιρότητας κ.ο.κ.

Αναφερόμενος στην εξ' αποστάσεως ψηφοφορία ο Σταύρος Θεοδωράκης επέμεινε ότι «Προφανώς κάποιοι φοβούνται τη μεγάλη συμμετοχή. Νιώθουν σιγουριά μόνο ανάμεσα σε κομματικά μέλη. Φοβούνται τους φίλους».

 
Όταν ρωτήθηκε για την στάση που θα κρατήσει σε περίπτωση που χάσει απάντησε ότι θα σεβαστεί το αποτέλεσμα όποιο και αν είναι.
 
Στη διαδικτυακή συζήτηση ο Σταυρος Θεοδωράκης δεν απέφυγε όμως τις επιθετικές αλλά και τις προσωπικές επιθέσεις. Στην παρατήρηση ότι ψάχνει μια νεα καρέκλα στην κεντροαριστερά επειδή πάτωσε το ποτάμι απάντησε: «1. Δεν πάτωσε. 2. Αν έψαχνα καρέκλα θα έμενα στη σίγουρη ηγεσία του Ποταμιού. 3. Αν έψαχνα σιγουριά και πολλά λεφτά θα έμενα στην τηλεόραση».
 
Ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης αφορούσε το παλιό ΠΑΣΟΚ, τα βαρίδια του και τα χρέη του. Ο επικεφαλής του Ποταμιού τάχθηκε υπερ της ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού ενώ στην ερώτηση με ποιον θα συνεργαστεί εάν εκλεγεί στην ηγεσία της κεντροαριστεράς απάντησε: Το νέο προοδευτικό Κίνημα με εμένα δεν θα γέρνει. Αριστερά λαϊκίστικες ξέρες και δεξιά συντηρητικοί ύφαλοι.
 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: