2.10.17

Από τη μια βρίζουν την ΕΡΤ που δεν κάνει νούμερα...


Και από την άλλη μετράνε τα πλάνα του Κυριάκου στα υπόγεια της Πειραιώς – Το έχει κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ παλαιότερα...
Η μόνη σοβαρή προσπάθεια στην ΕΡΤ αυτήν τη στιγμή εντοπίζεται – κατά κοινή ομολογία, στο...
ενημερωτικό τομέα. Και μάλιστα κόντρα στη λογική όσων, είτε στη ΝΔ είτε στον ΣΥΡΙΖΑ ή αλλου αντιλαμβάνονται το φορέα υποχρεωμένο (λογω του δημοσίου χαρακτήρα του) να λειτουργεί με όρους αντιπροσωπευτικούς της δύναμης των κομμάτων… μεταδίδοντας δελτία Τύπου, ανακοινώσεις και «ρουσφέτια» συνεντεύξεις!
Και βέβαια μετά να τον απαξιώνουν επειδή δεν κάνει νούμερα!
Πώς να κάνει νούμερα αν κάθε μέρα πρέπει να μεταδίδει συγκεκριμένο χρόνο τι έκανε ο Τσίπρας, πού πήγε ο Μητσοτάκης και τι είπε η Φώφη; Και από πάνω να τους εγκαλούν, όπως η ΝΔ προχθές ότι δήθεν δεν μετέδωσε την επίσκεψη του αρχηγού της στην Ευελπίδων την ώρα που στο Διαδίκτυο και στα σόσιαλ μιντια γινόταν χαμός με τα αποκλειστικά πλάνα της ΕΡΤ από τα Δικαστήρια με τον Μητσοτάκη!
Φυσικά αυτό το προνόμιο δεν ανήκει μόνο στη ΝΔ. Και στον ΣΥΡΙΖΑ μετράνε τα πλάνα του Τσίπρα, όπως και η Φώφη και οι υπόλοιποι εθνοσωτήρες!
Αν η ΕΡΤ όμως που οραματίζεται ο γκουρού του φιλελευθερισμού και της αγοράς Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα κανάλι που θα μεταδίδει δελτία Τύπου και ανακοινώσεις κομμάτων… και σε κάποιο υπόγειο ανεπάγγελτοι «αρχισυντάκτες» σε ένα τεφτέρι θα κάνουν προσθεσοαφαιρέσεις σαν μεγάλο μπακάληδες… ενδεχομένως η λύση του «μαύρου» να είναι αξιοπρεπέστερη! Εκτός κι αν είναι αυτός ο στόχος και δεν μας το λένε!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: