5.10.17

Κάντε κάτι με την ΕΡΤ...


Δεν φθάνει να είναι ανοιχτή χρειάζεται και πρόγραμμα...
Δεν φθάνει να λειτουργεί ο ενημερωτικός βραχίονας της ΕΡΤ και μάλιστα με όρους...
ιδιωτικού σταθμού, δηλαδή εξαιρετικά επαγγελματικά και αποτελεσματικά… Δεν φθάνει (στα μάτια των πολιτών που πληρώνουν) ούτε η αλλαγή της διοίκησης ως δικαιολογία για τις καθυστερήσεις που τείνουν να γίνουν καθεστώς.
Οι πολίτες βλέπουν ότι η ΕΡΤ δεν έχει πρόγραμμα! Και δεν έχει πρόγραμμα σχεδόν από την ημέρα που επαναλειτούργησε! Δεν ενδιαφέρει κανέναν γιατί συμβαίνει, αν δηλαδή ευθύνεται η προηγούμενη διοίκηση… αν οι διαδικασίες ανάθεσης είναι χρονοβόρες… αν δεν υπάρχουν χρήματα! Οι πολίτες βλέπουν μια ΕΡΤ που στη διάρκεια του 24ωρου ο μισός και πλέον χρόνος καλύπτεται με επαναλήψεις!
Είναι φανερό ότι η νέα διοίκηση υπό τον Βασίλη Κωστόπουλο δεν έχει καμία πίστωση χρόνου και αντίθετα είναι υποχρεωμένη μέσα σε ελάχιστο χρόνο να εμφανίσει το νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης.
Δεν είναι δυνατόν οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί να έχουν ξετυλίξει τα προγράμματα και τις νέες εκπομπές τους… Να έχει φθάσει Οκτώβριος και στην ΕΡΤ να μην κινείται φύλλο!
Ακόμη όμως και στην ενημέρωση που κατά κοινή ομολογία η ΕΡΤ είναι δυναμικά παρούσα στις εξελίξεις και σε όλα τα μεγάλα γεγονότα «παίζοντας» στα ίσια με τα ιδιωτικά κανάλια… δεν γίνεται να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη οι νέες εκπομπές της!
Κι αν για το πρόγραμμα υπάρχουν δικαιολογίες οι οποίες – μετά από τόσο καιρό απραξίας, δεν έχουν καμία βάση… Για τις εκπομπές (που πρόκειται να ξεκινήσουν) και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα στούντιο και ένα σκηνικό, δεδομένου ότι ο μηχανισμός υπάρχει, ποια είναι η αιτία των καθυστερήσεων; Η γραφειοκρατία; Οι προσλήψεις κάποιων συμβασιούχων; Ή οι γνωστές παθογένειες που καμία κυβέρνηση δεν τολμά να αγγίξει και βαλτώνουν μονίμως τη λειτουργία της;

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: