31.10.17

«Ο δολοφόνος της Δώρας έφυγε κύριος από την είσοδο του νεκροταφείου»...

«Ο δολοφόνος της Δώρας έφυγε κύριος από την είσοδο του νεκροταφείου»
Νέα μαρτυρία για την άγρια δολοφονία της εφοριακού...
Νέα μαρτυρία για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Μια από τις γυναίκες που...
βρίσκονταν σε παρακείμενο μνήμα την ημέρα του άγριου εγκλήματος, μίλησε με αλλοιωμένη φωνή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του star για τις πρώτες στιγμές μετά τη δολοφονία.

«Διέσχιζα τον δρόμο για να πάω σε δικό μου πρόσωπο και βρέθηκα εκεί στην κοπέλα. Όλοι την είδανε. το παλικάρι που άκουσε το “βοήθεια”, διέσχισε τρεις δρόμους για να δει από πού “έρχεται” το “βοήθεια” και η κοπέλα έπεσε μπροστά του».

Όπως εξήγησε η αυτόπτης μάρτυρας, «η κοπέλα ήταν πεσμένη πάνω σε έναν τάφο, τον είχε πλημμυρίσει. Την βρήκαμε μπρούμυτα. Μετά με τον πάτερ- Θόδωρα, πήγαμε στο μνήμα του παλικαριού, και είχε γίνει μάχη με τις γλάστρες, μόνο ο καφεδάκος της είχε μείνει. Πάει ο πάτερ- Θόδωρας να πιάσει το μπουφάν και του λέω “μην το πιάνετε”. Φωνάξαμε τους αστυνομικούς και το έκαναν φύλλο και φτερό, αλλά δεν βρήκαν τίποτα, δεν υπήρχε ούτε κινητό, ούτε τίποτα. Το μόνο που είχε μείνει εκεί ήταν το μπουφάν της και ο καφεδάκος της τον οποίο είχε πάρει απ΄έξω. Εκεί στα λουλούδια απέναντι στην είσοδο, έπαιρνε κάθε μέρα λουλούδια και καφέ από το δίπλα μαγαζί. Κάθε μέρα την βλέπανε αλλά κανένας δεν μιλάει».

Μάλιστα τόνισε πως μπορεί εκείνη την ώρα να υπήρχαν κι άλλοι στο νεκροταφείο, ωστόσο σε μια ακτίνα 500 μέτρων δεν υπήρχε κανένας, κάτι που βοήθησε τον δολοφόνο να μην γίνει αντιληπτός.

«Αυτός έφυγε κύριος από την είσοδο, έβαλε τα πράγματά της σε μια τσαντούλα, ώσπου να σηκωθεί η κοπέλα γιατί ήταν κενοτάφια, αυτός έφυγε κύριος. Το σχεδίασε μια χαρά αυτός γιατί σε αυτό το συγκεκριμένο χώρο (500 μέτρα) δεν υπήρχε κανείς. Ήταν πολύ έξυπνος. Εμείς πήγαμε δευτερόλεπτα αργότερα».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: