14.10.17

Δεν άντεξε στην κηδεία του γιου της...

...η μητέρα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου... Yπέστη υποτασικό επεισόδιο...

Υποτασικό επεισόδιο στο τέλος της εξοδιου ακολουθίας του παιδιού της έπαθε η...
93χρονη μητέρα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα λύγισε την ώρα του επικηδείου, όταν ένας από τους ιερείς είπε αναφερόμενος στους δολοφόνους του ποινικολόγου: «μάχαιραν έδωκες, μάχαιραν θα λάβεις».

Η Ίριδα Ζαφειροπούλου μεταφέρθηκε έξω από τον ιερό ναό συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειας και σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Ελπίς.


Ράγισαν καρδιές στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Ελληνικό όταν η μια από τις δύο αδερφές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εκφώνησε τον επικήδειο για τον αδικοχαμένο αδερφό της που δολοφονήθηκε από δύο άτομα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπειού.

Δεν πρόλαβες να έρθει στο γραφείο ο γιος σου, ο Νώντας, το παλικάρι μας - Δεν θα αφήσω κανέναν να σπιλώσει το όνομά σου - «Μάχαιραν έδωκες, μάχαιρα θα λάβεις» είπε για τους δολοφόνους ένας από τους ιερείς

«Ήμουν και θα είμαι η συνέχειά σου στο δικηγορικό σύλλογο και δεν θα αφήσω κανέναν να υπερασπιστεί τους δολοφόνους» είπε με «σπασμένη» φωνή η αδερφή του.

«Χειριζόσουν και τις πιο δύσκολες υποθέσεις σαν να ήταν το πιο απλό πράγμα του κόσμου. Έφυγες νωρίς και πικραμένος, σε στεναχώρησαν και αυτό μου έλεγες μέχρι το τελευταίο μεσημέρι» συνέχισε.

«Δεν θα μπορέσω να πω άλλα, δεν θα αφήσω κανέναν να σπιλώσει το όνομά σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» σημείωσε, μεταξύ άλλων... 


topontiki.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: