6.10.17

Στο ρυθμό των καναλαρχών χορεύει η ΝΔ...

Πρώτα όμως η είδηση. Αν και με τη νέα προσφυγή της ΕΙΤΗΣΕΕ στο ΣτΕ για την αδειοδότηση των...
τηλεοπτικών σταθμών συμπεριλαμβάνονται όλοι οι σταθμοί μέλη της ένωσης, λέγεται ότι μετά τον ΣΚΑΙ και το STAR που επίσης προσέφυγαν ξεχωριστά… την τακτική τους θα ακολουθήσουν ο ΑΝΤ1 και ο ALPHA.

Ωστόσο πέρα και από την αιφνιδιαστική κίνηση των ιδιοκτητών, οι ίδιοι και τα κανάλια τους ως επιχειρήσεις έχουν το σκεπτικό τους το οποίο θα κριθεί στην ώρα του από το Ανώτατο Δικαστήριο… Μεγαλύτερη λοιπόν απορία για άλλη μια φορά προκαλεί η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης η οποία αίφνης ανακάλυψε ότι υπάρχει πρόβλημα!

Και πότε το ανακάλυψε; Οταν οι καναλάρχες αποφάσισαν να προσφύγουν εκ νέου στη Δικαιοσύνη, επειδή κρίνουν το τίμημα υψηλό και τον αριθμό των αδειοδοτούμενων σταθμών μικρό;

Τόσο καιρό όμως γιατί δεν αντέδρασαν στην απόφαση του ΕΣΡ; Διότι ως γνωστόν η Ανεξάρτητη Αρχή απεφάνθη και για το ένα και για το άλλο!

Τι περίμεναν και δεν είχαν διατυπώσει τις διαφωνίες τους ή έστω τις επιφυλάξεις τους;

Επίσης τι σημαίνει η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ κ. Κικίλια ότι «Το ΕΣΡ είναι μια ανεξάρτητη Αρχή, οι αποφάσεις της οποίας είναι απολύτως σεβαστές. Όπως σεβαστά είναι και τα δικαιώματα άμυνας όλων»; Ο ρόλος της ΝΔ και του εκπροσώπου της δεν είναι να μας λέει τα αυτονόητα. Και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν ότι το ΕΣΡ είναι ανεξάρτητη αρχή και ότι όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη!

Ο ρόλος της ΝΔ και του εκπροσώπου της είναι να ενημερώνει τον ελληνικό λαό για την άποψη της και εν προκειμένω, «Αν πιστεύει ότι πρέπει να γίνει η αδειοδότηση», «Γιατι δεν την έκαναν οι κυβερνήσεις της ΝΔ τόσα χρόνια», «Αν πιστεύουν ότι πρέπει να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες» κλπ.

Και εν πάση περιπτώσει το θέμα πια δεν είναι του Παππά, του Τσίπρα, του Κυριάκου ή του Κικίλια! Η ευθύνη είναι στο ΕΣΡ, του οποίου τη σύσταση ψήφισε και η ΝΔ!

Αν διαφωνούν όμως με την ανεξάρτητη αρχή ας βγουν δημόσια να το δηλώσουν και ας πιέσουν τους δικούς τους να παραιτηθούν!

Διότι υπάρχει και ενα όριο στην κοροϊδία του ελληνικού λαού! Το είδαμε και στην περίπτωση του ΔΟΛ… Οταν ενδιαφέρθηκε ο Σαββίδης ήταν διαπλοκή και κόντρα οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις… Και όταν τελικά το πήρε ο Μαρινάκης, ξαφνικά όλοι μουγκάθηκαν!

Τώρα πάλι τα ίδια! Χορεύουν στο ρυθμό που χτυπάνε οι καναλάρχες! Ας κρατήσουν τουλάχιστον τα προσχήματα, διότι εκτίθενται!...


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: