28.10.17

Απόψε έχει ντέρμπι...

Ολυμπιακός- Αχαρναϊκός/ Καρσελά
Πλάνο με δύο... ενστάσεις...
Μόνο οι Εμενίκε και Καρσελά υπέβαλαν… ένσταση για το πλάνο του Λεμονή σε ό,τι αφορά το...
σημερινό (1930, NS) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με την παρουσία τους στον προχθεσινό αγώνα του Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό, στη Νίκαια.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 (και σφράγισαν την πρόκρισή τους) χάρη στα γκολ των Ζιλέ (9’), Μάρτινς (48’), Εμενίκε (90’) και ο Νιγηριανός, που έπαιξε για μισή ώρα αντικαθιστώντας τον Τζούρτζεβιτς, ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει εκτός… δικτύου, είχε όρεξη και έδειξε ότι θα διεκδικήσει τη θέση από τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Και ο Καρσελά είχε τέτοια απόδοση ώστε να βάλει σε πειρασμό τον Λεμονή για μια αλλαγή στα άκρα - στο ματς με τον ΠΑΟΚ εμπιστεύτηκε τους Ανδρούτσο και Πάρντο.

Οδεύοντας προς το τέλος τού… τούνελ, ο Ολυμπιακός έχει πλέον μπροστά του το ματς με τον ΠΑΟ, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό, αφού για το δεύτερο ραντεβού με την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε την προσεχή Τρίτη, τη μεγαλύτερη αγωνία την έχουν οι οπαδοί του που ψάχνουν να βρουν ένα εισιτήριο για το «Καραϊσκάκη».

Κατά τα άλλα, ο Λεμονής μάλλον δεν έχει σοβαρό λόγο να αλλάξει πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά την τακτική του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, αναμένεται να εμπιστευτεί ξανά τη συνταγή με την οποία αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, αν και κάποιοι από τους παίκτες του (Ρομαό, Οτζίτζα) έχουν καταγράψει αρκετά παιχνίδια στο ενεργητικό τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο Φορτούνης όμως έχει ανεβάσει στροφές, οι «δίμετροι» της άμυνας (Σισέ, Ενγκελς) είναι στα καλύτερά τους, συνεπώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει και πολλά ερωτήματα για να δώσει απαντήσεις...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: