12.10.17

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Tη μέρα νοικοκύρης, το βράδυ αμαρτωλός...

animation
Τι είναι τελικά; Ο περιπετειώδης τύπος; Ο κολλητός φίλος; Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας; Η χαρά της πεθεράς; Μάθε και προφυλάξου.

Είσαι ο...
Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο ελβετικός σουγιάς. Το πολυεργαλείο. Είσαι πιο καλό παιδί κι από τον Γιάννη Πλούταρχο. Και παρουσιάζεις το «Nomads». Και τη «Μαμά που μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Και βραδινό talk - show. Και το «My Way» με τον Έκτορα Μποτρίνι που γυρνάς και τρως και πίνεις και μιλάς με κόσμο. Και αρκετά παλιότερα και κυριακάτικο σόου, με τη Χρουσαλά δίπλα σου και την Καλομοίρα παραδίπλα και την αγελάδα την Κλάρα στα πέριξ. Για κάποιον λόγο σου έχουν πει ή πιστεύεις ή νιώθεις ή καταλαβαίνεις ότι τα κάνεις όλα με την ίδια επιτυχία. Γίνεται; Δεν γίνεται.

Τι είναι τελικά ο Γρηγόρης; Ο ιδανικός γαμπρός για να παντρέψεις την κόρη σου; Ο κολλητός για να πας στην ταβέρνα και να πιεις μπύρες; Ο χαλαρός τυπάκος που κάθεσαι και συζητάς μαζί του τα πάντα; Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, που είναι πάντα ευγενικός και γλυκομίλητος; Ο περιπετειώδης τύπος που γουστάρει τα extreme και αντί να σαπίζει στον καναπέ, του αρέσει να καταπιάνεται συνέχεια με διαφορετικά πράγματα;

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Κωστα ΒαϊμακηΕΔΩ

πηγη ratpack.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: