30.11.17

Στις 19.30 τα αποκαλυπτήρια της πρώτης φορολοταρίας...


Σήμερα στις 19:30 θα παρουσιάσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τη διαδικασία σχετικά με τη διεξαγωγή της πρώτης δημόσιας κλήρωσης. Η παρουσίαση θα γίνει στο...
ισόγειο του κτιρίου της οδού Καραγεώργη Σερβίας 8.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη κλήρωση συμπεριλαμβάνονται οι συναλλαγές του μηνός Οκτωβρίου που έχουν πραγματοποιηθεί με κάρτες πληρωμών και επιπλέον οι συναλλαγές του ιδίου μηνός (μεταφορές πίστωσης/άμεσες χρεώσεις) προς επαγγελματικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί στο Μητρώο της Α.Α.Δ.Ε. έως τις 23 Νοεμβρίου 2017.

Σημειώνεται ότι οι συναλλαγές του μηνός Οκτωβρίου που δεν έχουν ληφθεί υπόψη για οποιοδήποτε λόγο (π.χ επαγγελματικοί λογαριασμοί μη δηλωμένοι στο μητρώο της ΑΑΔΕ, μη αποστολή στοιχείων συναλλαγών στην ΑΑΔΕ κτλ.) δεν χάνονται σε καμία περίπτωση, καθώς διασφαλίζεται, με κάθε εύκαιρο μέσο και τρόπο, ότι θα συμπεριληφθούν στις προσεχείς κληρώσεις.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται χίλιοι (1.000) νικητές, που κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: