30.11.17

Αύριο οι ανακοινώσεις για το πολιτικό όργανο...

που θα οδηγήσει στο Συνέδριο...

Σημαντικές ανακοινώσεις για την πορεία προς το ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο και αναμένεται πριν...
από την 25η Μαρτίου, αναμένονται από την Φώφη Γεννηματά αύριο, Παρασκευή.

Ειδικότερα, η νεοεκλεγείσα επικεφαλής του υπό συγκρότηση φορέα, αναμένεται να ανακοινώσει αύριο το μεσημέρι τη σύνθεση του πολιτικού οργάνου που συγκροτείται άμεσα και θα οδηγήσει τον φορέα στο συνέδριό του την Άνοιξη. Όσο για την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου, θα οριστεί τις επόμενες μέρες και πάντως πριν από τα Χριστούγεννα, προκειμένου και να συνεδριάσει τουλάχιστον μία φορά πριν από τις γιορτές, οπότε και προβλέπεται μία μικρή ανάπαυλα για όλους.

Στο μεταξύ, μικρή αναβολή για αύριο το απόγευμα πήρε η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη, που επρόκειτο να συναντηθούν αύριο στις δώδεκα το μεσημέρι. Το γεγονός ότι προβλέπεται ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το ζήτημα της παροχής όπλων στη Σαουδική Αραβία, κρατά τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ εκτός Ελλάδας για λίγες ώρες, οπότε και θα προηγηθούν οι δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά. Σε κάθε περίπτωση, τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και οι άλλοι συνυποψήφιοί της, αλλά και οι αρχηγοί των κομμάτων και κινήσεων που μετέχουν στο όλο εγχείρημα, φέρονται να είναι ενήμεροι και σχετικώς συνεννοημένοι για το περιεχόμενο των ανακοινώσεων αυτών.

Χθες πάντως, σε συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Καμίνη, η Φώφη Γεννηματά φέρεται να συζήτησε μαζί του για σειρά θεμάτων που απασχολούν την πορεία προς το Συνέδριο, με τον δήμαρχο Αθηναίων, πάντως, να επιμένει στην ρητορική της ‘ανοιχτότητας’ στις αποφάσεις, με αφορμή και την ανακοίνωση του ονόματος, μετά την συνάντηση των επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, Φώφης Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη αντίστοιχα, χωρίς να έχουν ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι. Σε δηλώσεις του μάλιστα αμέσως μετά, ο κ.Καμίνης τόνισε πόσο σημαντικό είναι οι διαδικασίες να είναι συλλογικές, ανοιχτές και να κρατούν πάντοτε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας, ούτως ώστε να εμπνέουν ως χώρος διαρκώς την εμπιστοσύνη και στους 200.000 και πλέον πολίτες που ήρθαν και τους τίμησαν με την ψήφο τους στις 12 Νοεμβρίου. Εξέφρασε πάντως την πεποίθησή του ότι όσα συζήτησαν μπορούν να οδηγήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και βεβαίως προς ένα δημοκρατικό συνέδριο...


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: