31.12.17

Πάει η παλιά η τσέπη...

Πάει το 2017. Δεν το φάγαμε. Μας έφαγε. Η Αριστερά έχωσε βαθιά το χέρι μέσα στις τσέπες μας και πήρε τα ρέστα. Τέτοια υπερφορολόγηση και...
μάλιστα Αριστερή δεν γνώρισε ποτέ ο τόπος. Φόροι και λοιπές εισφορές σχεδόν ακούμπησαν το 95%. Το δράμα της ιστορίας είναι ότι οι Αριστεροί έχουν την ψευδαίσθηση ότι κάνουν κοινωνική δικαιοσύνη, επειδή μετά τη λεηλασία μοιράζουν κοινωνικό μέρισμα. Το 2017 ήταν εξοντωτικό. Η Αριστερά με κλάματα στα μάτια έκανε ότι η Δεξιά και το ΠΑΣΟΚ χωρίς κλάματα. Οι φτωχοί, φτωχότεροι.
Επίσης, το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» κοντεύει να γίνει η κωμωδία των καιρών.

Τώρα θα μας βάζουν να πληρώνουμε και τις πλαστικές σακούλες σε ό,τι αγοράζουμε, σαν μέτρο προστασίας του περιβάλλοντος. Δηλαδή, το χουν ξεφτιλίσει τελείως. Δυο τύποι συζήταγαν μπροστά μου και έλεγαν για ένα παραθυράκι που άφησε ο νόμος «όταν η σακούλα έχει ένα βάρος συγκεκριμένο δεν την πληρώνει ο πελάτης». Και σχεδίαζαν πώς θα πάρουν τις βαριές σακούλες. Ψάχνουν τρόπους να γλιτώσουν έστω και έναν φόρο από τους ογκώδεις, αδίστακτους φόρους. Έφτασε η Αριστερά να έχει γίνει ο καλύτερος μαθητής της Τρόικας. Ας αφήσουν την αριστεία στον Κυριάκο, αν δεν θέλουν να περάσουν οι ίδιοι σε αχρηστία.

Αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών ετοιμάζεται να κάνει η Αχτσιόγλου. Πραγματικά δεν πιστεύουν ότι η ήρθε η ώρα να βάλουν κάποιο φρένο;;; Η Αχτσιόγλου μαζί με τον Τσακαλώτο, έχουν γίνει τα δυο αθόρυβα σαρανταπεντάρια του ΣΥΡΙΖΑ που «εκτελούν» την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Διότι η Οικονομία δεν είναι να μαζεύεις με φόρους τα λεφτά όλων και κάνεις τον καμπόσο σαν κράτος. Οικονομία είναι να αναπνέει ο άνθρωπος και σε λίγο δεν θα αναπνέει κανένας.

Έδωσα για τον ΕΝΦΙΑ, έδωσα για τον φόρο εισοδήματος, έδωσα για τον ΕΦΚΑ, έδωσα τώρα για τα τέλη κυκλοφορίας. Έδωσα, επίσης, για την αύξηση του ΦΠΑ, έδωσα για την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης ενεργειακών προϊόντων, έδωσα για το ειδικό τέλος στη συνδρομητική τηλεόραση, έδωσα για το τέλος συνδρομητών στη σταθερή τηλεφωνία, έδωσα για την αύξηση του φόρου κατανάλωσης στα τσιγάρα, έδωσα για τον φόρο στον καφέ.

Έδωσα, έδωσα, έδωσα…

Από την στήλη «ο ανάγωγος της Κυριακής»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: