28.2.18

Ράντζα και επιδόματα…

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η απόφαση της κυβέρνησης να καταργηθούν όλα τα επιδόματα διαμονής των βουλευτών και οι βουλευτές να κοιμούνται στη Βουλή.

Η...
απόφαση να καταργηθούν τα επιδόματα ενοικίου και διαμονής των βουλευτών, πάρθηκαν μετά από τις αντιδράσεις των πολιτών που βλέπουν τους βουλευτές να παίρνουν σχεδόν έξι χιλιάδες μισθό, να έχουν επιδόματα και προνόμια και, παράλληλα, να παίρνουν και επίδομα διαμονής, ενώ οι ίδιοι παίρνουν μισθούς που δεν φτάνουν ούτε για το νοίκι τους.

Παράλληλα, πολλά ξενοδοχεία της Αθήνας αποφάσισαν να διακόψουν τις συμβάσεις τους με τη Βουλή και βγάζουν έξω τους βουλευτές, αφενός γιατί έρχονται οι τουρίστες και δεν θέλουν να βλέπουν τις σκατόφατσες των βουλευτών, και αφετέρου επειδή οι βουλευτές έχουν πολύ κακή συμπεριφορά, αφού φέρνουν πουτάvες στα δωμάτια του ξενοδοχείου -για να πάρουν και το επίδομα πουτάvας που δίνει η Βουλή-, ενώ έχουν και τη συνήθεια να πιάνουν τον κώλo της καμαριέρας, αν και δεν υπάρχει επίδομα κώλoυ καμαριέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το Μέγαρο Μαξίμου, στο εξής οι βουλευτές θα κοιμούνται σε ράντζα στους διαδρόμους της Βουλής.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, οι βουλευτές θα μπορούν να κοιμούνται στρωματσάδα στην ταράτσα της Βουλής.

Ήδη, έχει εγκριθεί επίδομα sleeping bag, που φτάνει στο συμβολικό ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ για κάθε βουλευτή.

Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη να γίνονται οι συνεδριάσεις της Βουλής στην ταράτσα του κτιρίου, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα από την ενέργεια, αφού οι λογαριασμοί της Βουλής φτάνουν σχεδόν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.


Κάθε βουλευτής θα φυτέψει το δέντρο του στην ταράτσα της Βουλής και θα μπορεί να αράζει από κάτω, να κρέμεται από τα κλαδιά ή να ξαπλώνει στην αιώρα του.

Για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, θα καταργηθούν οι τουαλέτες, και οι βουλευτές θα πηγαίνουν να ικανοποιούν τις φυσικές τους ανάγκες στον Εθνικό Κήπο, ενώ θα σκουπίζονται με χόρτα.

Ο τελικός στόχος είναι να καταργηθούν και οι βουλευτές, αφού είναι εντελώς άχρηστοι και περιττοί σε μια χώρα που είναι προτεκτοράτο και όλες οι αποφάσεις παίρνονται στο εξωτερικό.

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να νοικιάζονται οι θέσεις των βουλευτών με το μήνα σε αυτούς που θα δίνουν τα περισσότερα χρήματα, ώστε να βγουν επιτέλους κάποια χρήματα από την διακοσμητική Βουλή και να μη συνεχίσουν οι Έλληνες να ταΐζουν ένα σωρό χαραμοφάηδες.

pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: