28.2.18

Έπονται κι άλλες μηνύσεις για Novartis...

Ακόμα πιο... σκληρός ο Λοβέρδος...

Τη «σκληρή» πλευρά του ανέδειξε για ακόμη μια φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, απειλώντας με…λίγες παραπάνω μηνύσεις όσους τον...
κατηγορούν για εμπλοκή στην υπόθεση Novartis.

«Δεν είναι μόνο οι μηνύσεις που κατέθεσα προχθές, έπονται και επόμενες μηνύσεις κατά αυτών που ως φυσικοί αυτουργοί, ως συμμέτοχοι ή ως ηθικοί αυτουργοί έχουν συμπράξει σε αυτό το πράγμα το οποίο χαρακτηρίσαμε πλεκτάνη και είναι πλεκτάνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, υπενθυμίζοντάς μας τις απειλές του, ότι αν δηλαδή οι μηνύσεις που θα καταθέσει για το σκάνδαλο Novartis δεν «αγγίξουν» -τουλάχιστον- τη μια ντουζίνα, δεν σκοπεύει  σταματήσει.

«Εμείς θέλουμε να γίνει πλήρης εξέταση της υπόθεσης, ο ένας μήνας προφανώς δεν φτάνει. Θέλουμε να εξεταστούν και τα αδικήματα που θεωρούνται παραγεγραμμένα και δεν συμπεριέλαβε η πλειοψηφία στην πρότασή της και η απιστία για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λοβέρδος ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Αντώνης. Σαμαράς, Άδωνις Γεωργιάδης, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Ευάγγελος Βενιζέλος , κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας μήνυση κατά των τριών προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis.

Ακούστε το ηχητικό εδώ

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: