31.7.18

Ιδιοκτήτες Ραδιοφώνου κατά ΕΔΟΕΑΠ!

Και νέα προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα καταθέσει η ΕΙΙΡΑ μετά την προσφυγή κατά της εισφοράς του 2% από τον τζίρο των επιχειρήσεων. Το νέο ΔΣ της...
Ένωσης, που συγκροτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την προσφυγή ενάντια στο νέο καταστατικό του Ταμείου των ΜΜΕ. 

Τα μέλη της ΕΙΙΡΑ δηλώνουν πως δεν μπορούν να επωμιστούν και τον «παράλογο νέο φόρο, πέραν της υπάρχουσας εισφοράς ΕΦΚΑ, που θα επιβαρύνει την ήδη βεβαρημένη οικονομική κατάσταση των ραδιοφωνικών σταθμών, χωρίς καμία μελέτη που να μπορεί να αποδείξει ότι ο ΕΔΟΕΑΠ θα καταστεί βιώσιμος και θα μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες από τον ΕΟΠΥΥ και το ΕΤΕΑΠ».

Η συγκρότηση του νέου ΔΣ πάντως αποτυπώνει την απόπειρα να λειτουργήσει η Ένωση ως φορέας της ραδιοφωνικής αγοράς αυτόνομα και όχι στη σκιά της τηλεόρασης, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Πρόεδρος του ΔΣ εξελέγη ο Παναγιώτης Κωστάκης του Kiss Fm, αντιπρόεδρος η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου (Όμιλος Frontstage – Red, Hit, En Lefko, Μελωδία), γενική γραμματέας η Αγγέλα Κακαουνάκη (ΣΚΑΪ), ταμίας ο Κωνσταντίνος Φωτόπουλος (Δρόμος και Δίεση) και μέλη οι Νίκος Μπιλίρης (Pepper και Mέντα), Αλέξης Καρακατσάνης (Easy και Ρυθμός) και Βαγγέλης Σπάρταλης (Real FM)...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: