31.10.18

«Όποια στοιχεία υπήρχαν, χάθηκαν»...

"Για ένα πεντάλεπτο μας επετράπη να δούμε τη σορό" δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Κώστας Γιοβανόπουλος.

"Ήμουν απλός παρών, τον...
πρώτο λόγο είχε ο κ. Βουγιουκλάκης. Τι είδαμε; Είδαμε δύο διαμπερή τραύματα στον χώρο της καρδιάς. Με τις κουβέντες που κάναμε αντιληφθήκαμε ότι σίγουρα δεν υπήρχε εξ επαφής πυροβολισμός, ωστόσο τα τραύματα που φέρει στην πλάτη και στο στήθος έχουν συρραφεί ήδη, οπότε δεν υπάρχει κανένα νόημα περαιτέρω έρευνας γιατί όποια στοιχεία κι αν υπήρχαν, δεν υπάρχουν πια, γιατί έχουν συρραφεί, έχει πλυθεί το πτώμα" ανέφερε.

"Ήταν όλα συμφωνημένα για να παραλάβουμε τη σορό από το νεκροτομείο, κληθήκαμε ξαφνικά ο πατέρας του θανόντος και εγώ, πίσω στο αστυνομικό μέγαρο για να μας ανακοινωθεί νέα απόφαση της εισαγγελέως των Τιράνων, και η οποία διατάσσει εκ νέου πραγματογνωμοσύνη δήθεν για να ικανοποιήσει κάποιο αίτημα της οικογένειας" τόνισε.


"Η τελευταία επιθυμία του θανόντος είναι, αν μπορεί να συνδράμει κάποιος, ήταν να υλοποιηθεί η σκέψη του για μια εκκλησία στο χωριό του. Είναι το μόνο που ήθελε αυτή η ελληνική ψυχή που χάθηκε" είπε ο κ. Γιοβανόπουλος...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: