31.3.19

Πρώτο θέμα ο Πετσίτης...


To "Πρώτο Θέμα"... ανακάλυψε "μεγάλα χρηματικά ποσά άγνωστης αιτιολογίας σε τραπεζικούς λογαριασμούς" του Μανώλη Πετσίτη.
Τα εμβάσματα, σύμφωνα με την εφημερίδα, προέρχονται από...
κυπριακές εταιρείες, όμως δεν αποδεικνύεται παροχή υπηρεσιών του κ. Πετσιτη προς τις επιχειρήσεις - τροφοδότες των λογαριασμών, οι οποίοι τηρούνται σε μεγάλη ελληνική τράπεζα.

Στις συναλλαγές, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εμπλέκεται και η δικηγορική εταιρεία του Αρτέμη Αρτεμίου.

Οι λογαριασμοί ελέγχθηκαν μετά την εισαγγελική εντολή προς την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος για εξέταση των καταθέσεών Πετσίτη σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι ελληνικές Αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί για τα έως τώρα ευρήματα και, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», θεωρείται βέβαιο πως σύντομα η έρευνα θα επεκταθεί και στην Ελβετία.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει παράλληλα πως ο κ. Πετσίτης ουσιαστικά έχει μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαμένει σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στα περίχωρα της Λάρνακας, όμως το ενοίκιο φέρεται να πληρώνεται από τρίτο πρόσωπο, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο του σπίτι να του παραχωρείται δωρεάν.

«Εγώ τον ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά. Τον είχα δει να συνοδεύει τον Παππά όπου πήγαινε, ήδη από την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αξιωματική αντιπολίτευση και ο Παππάς ήταν ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα» ειπε το πρωί στον ΣΚΑΙ η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ερωτηθείσα για το δημοσίευμα.

Και πρόσθεσε, πως, ο πλουτισμός του κ. Πετσίτη φαίνεται να συνδέεται άρρηκτα με τις κυβερνητικές διασυνδέσεις του...

πηγη skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: