31.3.19

"Ο Κοτζιάς έκανε απάτη που δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο"...

"Ο κ. Κοτζιάς θα έχει οδηγηθεί τουλάχιστον στη δικαιοσύνη. Τα στοιχεία που προκύπτουν πλέον και από τις απαντήσεις τις κοινοβουλευτικές που στέλνει ο κ. Κατρούγκαλος. Εδώ μιλάμε για μία απάτη που δεν...

έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο. Την απάτη την έκανε ο κ. Κοτζιάς. Ο κ. Κοτζιάς έστησε τον διαγωνισμό αυτό", αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος στους Τάκη Χατζή και Δημήτρη Καμπουράκη ("Ακραία Φαινόμενα", ΣΚΑΙ).

Kaι πρόσθεσε:  "Ο διαγωνισμός στην προκήρυξη του στο φυλλάδιο στην ΕΕ είναι διαφορετικός από αυτόν που υπάρχει στην εφαρμογή της σύμβασης. Η σύμβαση ακόμα 1,5 μήνα δεν έχει δοθεί στη Βουλή. Δεν υπάρχει η σύμβαση αυτή ούτε στο υπουργείο Εξωτερικών, στο νομικό τμήματα του ΥΠΕΞ δεν έχει πάει ακόμα η σύμβαση και πέραν αυτού η εταιρεία που έχει γίνει δείχνει ζημίες.
250.000 βίζες το χρόνο και δεν έχει αποδώσει ούτε ένα ευρώ. Είναι ξεκάθαρα απάτη.
Και το υποστηρίζω και θα υποστηριχθεί στη Δικαιοσύνη για να καταλάβει ο ελληνικός λαός οι βίζες το χρόνο είναι 250 εκατ από αυτές τις χώρες. Η σύμβαση έχει αξία 15 εκατομμύρια. Βάσει του δικαίου των συμβάσεων η σύμβαση εκτιμάται γύρω στο 1 δισ. Από το 1 δισ. πήγε στα 15 εκατομμύρια. Η εταιρεία που την πήρανε είναι εταιρείες που είχαν αρχικό κεφάλαιο κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Τώρα αν πήρε χρήματα ο Κοτζιάς, θα το πει η Δικαιοσύνη. Η απάτη είναι ότι εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου και απιστία σε βάρος του υπάρχει. Η σύμβαση αυτή είναι μία σύμβαση που η προκήρυξη της δεν έχει σχέση με την εφαρμογή της. Δεν έχει ακολουθήσει το δίκαιο των συμβάσεων. Έχουμε καταθέσει μία επίκαιρη επερώτηση που θα συζητηθεί και όλα αυτά τα στοιχεία θα πάνε στη Δικαιοσύνη. Άρα ο κ. Κοτζιάς σιγουρα δεν θα είναι. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι ο κ. Τσίπρας τον ξήλωσε όταν εγώ του έδωσα τον φάκελο των στοιχείων. Πέραν αυτού ξήλωσε και τους συνεργάτες του, ο δε κ. Κόκκινος γγ του υπουργείου έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που επικοινώνησε με καταζητούμενο με διεθνή ένταλμα σύλληψης ζητώντας στοιχεία για τον Καμμένο. Επικοινώνησε με διωκόμενο στην Κοπεγχάγη ζητώντας του σε τηλεφωνικη επικοινωνία στοιχεία για τον Καμμένο".


Για την περιπέτεια με την υγεία του: Είμαι μάχιμος. Δεν με τελειώσανε. Πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου, αλλά, όλα είναι καλά τώρα. Είμαι όρθιος και πολιτικά.

Για τις εκλογές: Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, γιατί μέχρι τότε θα έχουν φανεί τα αποτελέσματα της εξόδου από τα μνημόνια.

Για τα ενεργειακά: Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα ενεργειακά, καθώς, αν βγει "φλόγα" και επιβεβαιωθούν τα κοιτάσματα (στην Κρήτη για παράδειγμα), αλλάζει εντελώς η χώρα.
Ωστόσο "υπάρχουν γεωτρήσεις στην Θεσσαλονίκη, που είναι επικίνδυνες να εκραγούν", αποκάλυψε. Εχω ενημερώσει τον αρμόδιο υπουργό, κ. Σταθάκη, αλλά ακόμη δεν έχω πάρει καμία απάντηση.

Για τις ευρωεκλογές: Δεν θα ειμαι μάλλον υποψήφιος στις ευρωεκλογές. Δεν πάω εύκολα έξω. Πολλοί θέλουν να με στείλουν έξω. Δεν με θέλουν στο κοινοβούλιο.Ο ρόλος μου είναι εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: