30.4.19

Αλλάζει το πλάνο προετοιμασίας του Ολυμπιακού ο Μάρτινς...

Ο Πέδρο Μαρτίνς αλλάζει το πλάνο που έχει ο Ολυμπιακός κάθε καλοκαίρι για την προετοιμασία του.

Ενώ επί σειρά ετών επιλέγεται η...
Αυστρία, συνήθως το αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ, φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο βορρά της Πολωνίας, στην περιφέρεια του Γκντάσκ, πιθανότατα από τις 24 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου.

Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν σειρά φιλικών αγώνων. Πιθανοί αντίπαλοί τους θα είναι και ομάδες που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα Πολωνίας, όπως είναι η Λέγκια Γκντανσκ και η Λέγκια Βαρσοβίας.

Ακολούθως η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα μεταβεί στην κεντρική Ευρώπη, ενδεχομένως στην Ελβετία, όπου θα δώσει φιλικούς αγώνες με δύσκολους αντιπάλους, επιπέδου Champions League. Στην Ελβετία εκείνη την περίοδο θα κάνουν προετοιμασία η Μαρσέιγ, η Λιόν, αλλά και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» εξετάζουν την πιθανότητα να αντιμετωπίσουν τη Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη στις 16 ή 17 Ιουλίου, δηλαδή μία εβδομάδα πριν από το πρώτο ματς τους στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το φιλικό με την ιστορική αγγλική ομάδα, της οποίας ιδιοκτήτης είναι επίσης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα έχει το χαρακτήρα τελικής πρόβας ενόψει τις έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων».

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει τη διεξαγωγή φιλικών με ισχυρούς αντιπάλους προκειμένου ο Ολυμπιακός να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στις 23 ή 24 Ιουλίου, οπότε και θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: