30.4.19

Serial Killer Κύπρου: Ακαρπες και σήμερα οι έρευνες...



...στις δύο λίμνες σε Ξυλιάτο και Μιτσερό...

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν την Τρίτη οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, για...
τον εντοπισμό των σορών των θυμάτων του καθ’ ομολογία serial killer, Νίκου Μεταξά.

Οι έρευνες των κυπριακών Αρχών συνεχίστηκαν για 17η μέρα, ενώ τις δύο περιοχές επισκέφθηκε και ειδικό κλιμάκιο Βρετανών εμπειρογνωμόνων της Scotland Yard, που βρέθηκαν στην Κύπρο για να συνδράμουν συμβουλευτικά στο έργο της Αστυνομίας, για πλήρη εξιχνίαση των υποθέσεων δολοφονιών γυναικών που φέρεται να παραδέχθηκε ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας και ακολούθως θα αρχίσουν έρευνες με τη χρήση συστήματος σόναρ.

Οι έρευνες στη λίμνη «Μεμί» θα συνεχιστούν αύριο και θα ολοκληρωθούν σε πρώτη φάση, ενώ ακολούθως θα ξεκινήσει προετοιμασία για διεξαγωγή ερευνών, επίσης με τη χρήση συστήματος σόναρ.

Οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες που έφθασαν στο νησί, φέρεται να εξέφρασαν ικανοποίηση για τον τρόπο που διεξάγονται οι έρευνες από πλευράς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για εντοπισμό σορών.

πηγή: philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: