22.5.19

«Δημοκρατία – Νέα Δημοκρατία : 0-1»...

Το Ποτάμι σχολιάζει τις δηλώσεις Μητσοτάκη...

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα ανέφερε περί χαμένης ψήφου σε μικρότερα κόμματα κατά την ομιλία του στα Χανιά, εξαπέλυσε η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του Ποταμιού, Λίνα Παπαδάκη. 

Η κ. Παπαδάκη αναφέρει: 

Μπερδεμένα μας τα...
λέει τις τελευταίες ώρες ο κ. Μητσοτάκης.

Μέχρι «χθες» μας έλεγε ότι όλες οι κεντρώες προοδευτικές δυνάμεις είναι χρήσιμες. Έλεγε μάλιστα ότι όταν με το καλό θα γίνει πρωθυπουργός θα κάνει κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις του κέντρου. Τώρα το άλλαξε και λέει ότι κανείς πέρα από το κόμμα του και τα στελέχη του δεν θα έχει ρόλο την επόμενη μέρα. Ναι, έτσι επί λέξει το είπε στα Χανιά!  «Καμία ψήφος μην πάει χαμένη σε κόμματα τα οποία την επόμενη μέρα, όλοι το ξέρουμε, ότι δεν θα έχουν κανένα ρόλο»!

Και για όποιον δεν κατάλαβε, στο News 247, πρόσθεσε: «δεν υπάρχει δυσκολία σε ψηφοφόρο του ΚΙΝΑΛ ή του Ποταμιού να ψηφίσει τη ΝΔ».

Σε απλά ελληνικά δηλαδή: ψηφίστε μόνο τη ΝΔ γιατί θα κυβερνήσω ξανά μόνο με τα πρωτοπαλίκαρά της και τους πρώην υπουργούς της, τελεία και παύλα.

Τόσο δημοκρατία πια; 

Γιατί εμένα μου θυμίζει το «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας» που έλεγε ο κ.Τσίπρας τις εποχές που ήταν μπροστά στα γκάλοπ. 



Λίνα Παπαδάκη

Διευθύντρια Γραφείου Τύπου 

Ποτάμι

Δεν υπάρχουν σχόλια: