29.7.19

Δεν φεύγει (ξανά) ο Πιτσιρίκος!...

Τρόμαξα! Φεύγει πάλι ο Πιτσιρίκος; Βγάλαμε την ψυχή μας να τον πείσουμε να γυρίσει πίσω, να κάνει θεατρική δουλειά τον χειμώνα με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, να ξανακερδίσει λεφτά στην Ελλάδα, να μην ζει στο...
εξωτερικό με τα μαθήματα γαλλικών που έκανε «σε παιδιά και είναι αρκετά ενδιαφέρον, επίσης είναι ξεκούραστο και ευχάριστο», όπως έγραφε στο κείμενο του αποχαιρετισμού του την άνοιξη του 2016, όταν «έκλεισε» το μπλογκ του και βραχυκύκλωσαν τα πληκτρολόγια του λαού από το δάκρυα. 

«Δεν βλέπω πια το νόημα να γράφω τα ίδια και τα ίδια πράγματα, και οι Έλληνες να μην αντιδρούν», μας επέπληττε τότε και μας τιμωρούσε με το «κλείσιμο» του μπλογκ και με ξενιτεμό του.

Αλλά γύρισε και το πανηγυρίσαμε. Του έκανε και ρεκλάμα το «συστημικό» ραδιόφωνο του Real Group – σε αυτόν που παλεύει κατά του Συστήματος. Και τώρα τι; Είδαμε αυτήν την ανάρτηση που έκανε ο Ζαραλίκος και ξαναμπήκαμε στο δωμάτιο πανικού. Πάλι θα γινόταν ένας διανοούμενος  γκασταρμπάιτερ που παίρνει των ομματιών του και ξεχύνεται στους ευρωπαϊκούς δρόμους;  Έτσι λέει ο τίτλος:

«Είναι όμορφο να φεύγεις και να μπορείς να αποχαιρετήσεις όλους όσους σε αγαπούν/ πιτσιρίκος»!

Ευτυχώς, καταλάβαμε λάθος. Μας πήρε το κλικ με τον πονηρό τίτλο, αλλά μετά αναπνεύσαμε λυτρωτικά. Το κείμενο ήταν ενός αναγνώστη, όχι του Πιτσιρίκου. Ο οποίος έκανα από καιρό –όχι τώρα– αυτό που είχε υποσχεθεί στο αποχαιρετιστήριο κείμενο του: «Αν οι Έλληνες αποφασίσουν να ενωθούν για να πάρουμε πίσω τη χώρα μας, θα επιστρέψω», έγραφε. Δηλαδή, επέστρεψε, άνοιξε το μπλογκ του και δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει μαθήματα γαλλικών σε ξένη χώρα...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: