31.8.19

Μαρτυρίες για την τραγωδία στο λούνα παρκ...


Τραγική κατάληξη είχε για μια 14χρονη μαθήτρια γυμνασίου η επίσκεψη σε λούνα παρκ, στο παζάρι του Αλμυρού Βόλου. Η 14χρονη βρισκόταν πάνω στο παιχνίδι "χαλί" όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκσφενδονίστηκε και καρφώθηκε στα...
κάγκελα διπλανού παιχνιδιού.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα, πριν προλάβουν να τη σώσουν γιατροί και διασώστες από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, που έσπευσαν στο λούνα παρκ.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής, προκαλώντας σοκ στους εκατοντάδες επισκέπτες του παζαριού.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που ήταν πάνω στο παιχνίδι με τη 13χρονη κόρη της, ενώ η περιστροφή πλησίαζε στο τέλος της, το «χαλί» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, είτε λόγω βλάβης, είτε λόγω λανθασμένου χειρισμού από τον χειριστή του, με αποτέλεσμα αυτοί που βρίσκονταν πάνω να τρομοκρατηθούν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν. Το ίδιο έκαναν και οι γονείς μικρών παιδιών, που παρακολουθούσαν το τι συνέβαινε από κάτω. Κάποια στιγμή η άτυχη κοπέλα εκσφενδονίστηκε από το κάθισμά της, από μεγάλο ύψος και κατέπεσε με σφοδρότητα στα κάγκελα διπλανού παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Η 13χρονη φέρεται να υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι αυτόπτες μάρτυρες τρομοκρατήθηκαν και «πάγωσαν» στην εικόνα. «Κρατούσα την κόρη μου με τα δυο μου χέρια που μελάνιασαν, για να μην εκσφενδονιστεί», δήλωσε στην ιστοσελίδα e-thessalia.gr η κ. Δαλακούρα, που ανέφερε πως θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη του παιχνιδιού.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπετε το σημείο που βρέθηκε η άτυχη κοπέλα





Πηγή: larissasnet.gr /e-thessalia.gr / taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: