26.9.19

Ενας Άδωνις στο Μανχάταν...



Οσοι έχουν βρεθεί το Μανχάταν ξέρουν ότι αξίζει να το περπατάς. Δεν είναι να παίρνεις αυτοκίνητο για λίγα τετράγωνα –αξίζει να βαδίσεις στα πεζοδρόμια της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται. Και ο Αδωνις Γεωργιάδης απέδειξε ότι...
όχι μόνο ξέρει από Μανχάταν αλλά είναι γεννημένος για αυτό, ένας Γκόρντον Γκέκο που ξέρει και από νανογιλέκα. 

 Ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν και αυτός στη Νέα Υόρκη συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό με αφορμή την παρουσία του τελευταίου στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Γενικά μπορεί να είναι και ένα θέμα το πόσοι υπουργοί χρειάστηκε να πάνε αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη, αλλά ας το προσπεράσουμε – ο κ. Γεωργιάδης άλλωστε είχε σημαντικές δουλειές να κάνει. 

 Μια από αυτές ήταν να συναντήσει τον υφυπουργό Οικονομίας των ΗΠΑ, Κιθ Κρακ. Bέβαια ο πάμπλουτος Αμερικανός δεν είναι ακριβώς υφυπουργός Οικονομίας, αλλά υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Οικονομική Ανάπτυξη, την Ενέργεια και το Περιβάλλον, αλλά ας είναι. Ο κ. Γεωργιάδης βγήκε από το ξενοδοχείο του για να πάει να συναντήσει τον Κιθ Κρακ και φρόντισε να ενημερώσει τους ακολούθους του στο Instagram δημοσιεύοντας μια μνημειώδη φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει σε μια διάβαση πεζών στο Μεγάλο Μήλο.



Ακολούθησε και η εθιμοτυπική φωτογραφία με τον Κιθ Κρακ, τον οποίο εξακολουθεί βέβαια να τον αναφέρει ως υφυπουργό Οικονομίας.



Για την Ιστορία, το πόστο που κρατά ο Κιθ Κρακ θεσπίστηκε το 1946 από τον Χάρι Τρούμαν και οδήγησε στην εκπόνηση του Σχεδίου Μάρσαλ σε μια προσπάθεια των ΗΠΑ να βοηθήσουν τις ευρωπαϊκές χώρες να ανακάμψουν και να τις εμποδίσουν έτσι να πέσουν στα χέρια της ΕΣΣΔ. 

Πηγή: Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: