21.9.19

Έπεσε επίτηδες από την καρέκλα ...


...για να το πάρουν οι Αρβύλες!...
Είναι βαρύ πλήγμα το γεγονός ότι η on air πτώση του Γιώργου Παπαδάκη από την καρέκλα τού στούντιο, συνέπεσε με την απουσία των Αρβύλων από τα τηλεοπτικά πράγματα. Όχι πως η ατυχία του Γ.Π. δεν είχε...
τη διαδικτυακή προβολή που της άξιζε
–βάιραλ έγινε, έτσι κι αλλιώς. Αλλά κάτι τέτοια ήταν βούτυρο στο ψωμί του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του. Θα την αξιοποιούσαν και θα την έντυναν με τα γνωστά εμπνευσμένα κείμενα και σκετσάκια τους και θα την εκτόξευαν. Αυτά έψαχναν κι αυτά αναδείκνυαν στην πολυετή διαδρομή τηλεοπτικού γέλιου, ακόμα και αν ήταν στημένα από τους σταθμούς στους οποίους ψάρευαν στιγμιότυπα.
Είναι βαρύ

Αλήθεια είναι αυτό! Υπήρχαν παραγωγοί που το έκαναν. Έτσι υποψιαζόμαστε κι έτσι μάθαμε καθ' ομολογία ενός δημοσιογράφου. Ο Βαγγέλης Μίχος, λοιπόν, με αφορμή την «πτώση» του Γιώργου Παπαδάκη, αποκάλυψε στην εκπομπή του της Παρασκευής (την έκανε με τον εξαιρετικό ραδιοφωνικά, και όχι μόνο, Λευτέρη Αμπατζή), στο Sport24 Radio, ότι παλιά, σε τηλεοπτική εκπομπή που είχε με τον Δημοσθένη Καρμοίρη, έπεσε μόνος του, σχεδιασμένα, από την καρέκλα του την ώρα που ήταν στον «αέρα», για να πάρουν το στιγμιότυπο οι Αρβύλες και να έχει δωρεάν διαφήμιση η εκπομπή. Δεν είπε ο Μίχος αν τελικά πέρασε στους Αρβύλες το στιγμιότυπο ή αν το έφαγαν οι «αυθόρμητες» εκρήξεις στις περιγραφές του Σωτήρη Γεωργούντζου που φιλοξενούνταν συχνά και κατά κόρο στο Ράδιο Αρβύλα. Όπως φιλοξενούνταν με θέρμη και με χαχανητά οι οργισμένες επιθέσεις των Στεφάνου Χίου κατά πάντων, όταν ακόμα δεν ήταν ευρέως γνωσός. Πώς νομίζετε έγινε τηλεοπτική «φίρμα» και κατόπιν εκδότης, το αφεντικού του Μακελειού; Μεγάλη η συμμετοχή των Αρβύλων στην ανάδειξή του. Τα έχουμε γράψει αυτά, μην τα ξαναλέμε.

 harddog-sport.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: