21.9.19

Πέρασε από το Αγρίνιο η ΑΕΚ...


Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League 1 σημείωσε η ΑΕΚ, επικρατώντας εκτός έδρας του Παναιτωλικού με...
1-0.

Για ακόμα μια φορά, η Ένωση είχε ως ηγέτη της -και σκόρερ- τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος με δυνατό σουτ στο 69ο λεπτό, έκρινε το ματς.

Χάρη στη νίκη της αυτή, η Ένωση ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. Αντίθετα, ο γηπεδούχος Παναιτωλικός παρέμεινε χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, προβληματίζοντας τους οπαδούς του.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά το ματς, πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλό της, προκειμένου να εκμεταλλευθεί τυχόν αμυντικά λάθη των παικτών του Παναιτωλικού. Ωστόσο, μετά το πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, με το αποτέλεσμα να παραμένει στο «μηδέν» στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ ανέβασε στροφές, δημιουργώντας απανωτές ευκαιρίες για να σκοράρει, με τον Λιβάγια να τη λυτρώνει τελικά και να της χαρίζει τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός: Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαλής, Μπάλμπι, Λουσέρο (76' Καββαδίας), Ταχάρ (82' Τσιγγάρας), Ντίας (87' Μπαϊροβιτς(, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Μοράρ.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο, Κρίστισιτς (78' Γαλανόπουλος), Σιμόες, Μάνταλος (84' Χουλτ), Λόπες, Αλμπάνης (65' Γιακουμάκης), Λιβάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: