17.10.19

Αινείτε τον Κύριον για την καλοτυχία μας!...


«Η Νέα Δημοκρατία έλεγε προεκλογικά ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά επιζήμια και κορυφαία στελέχη της τη χαρακτήριζαν προδοτική. Σήμερα ως...
κυβέρνηση υποστηρίζει ότι η συμφωνία πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα. Παραπλανούσε τότε τους πολίτες; Ναι, όχι, δεν ξέρω».

«Η Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει φορτώσει τα υπουργεία με μετακλητούς που στοιχίζουν πολλά λεφτά στους Ελληνες φορολογούμενους. Σήμερα έχει τοποθετήσει περισσότερους και με μεγαλύτερο κόστος για το Δημόσιο. Ελεγε ψέματα; Ναι, όχι, δεν ξέρω».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί ότι θα καταργήσει το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Όταν έγινε πρωθυπουργός το διατήρησε. Εκανε λάθος τότε; Κάνει λάθος τώρα; Ναι, όχι, δεν ξέρω».

«Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε στη Βουλή ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τον νόμο για να τοποθετήσει επικεφαλής στην ΕΥΠ κάποιον της αρεσκείας του. Ομως τον άλλαξε. Εξαπάτησε συνειδητά; Ναι, όχι, δεν ξέρω».

«Η Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την πολιτική ανοιχτών συνόρων που ακολουθούσε έχει τεράστιες ευθύνες για την αύξηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών και ισχυριζόταν ότι έχει τη λύση την οποία θα εφαρμόσει όταν έρθει στα πράγματα. Σήμερα οι ροές έχουν αυξηθεί και η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι το πρόβλημα είναι γεωπολιτικό και εγκαλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση για έλλειμμα αλληλεγγύης. Ελεγε ψέματα ως αντιπολίτευση; Υποτίμησε το πρόβλημα; Ναι, όχι, δεν ξέρω».

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Τάσου Παππά, πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: