17.10.19

Ψήφος αποδήμων, μπαρούφες κ.λπ...


Για πρώτη φορά στα 190 χρόνια ύπαρξης αυτού του κράτους, η παροχή δικαιώματος ψήφου σε Ελληνες υπηκόους που ζουν στο εξωτερικό επιχειρήθηκε να αντιμετωπιστεί από την..
κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα άλλα κόμματα ουδέποτε συζήτησαν σοβαρά το θέμα. Και τώρα έρχεται το παράφωνο κουαρτέτο της Βουλής να καταγγέλλει τον... ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θέλει να ψηφίζουν οι Έλληνες [και να ψηφίζει ο Μεχμέτ, όπως είπε ο «μακεδονομάχος» συνάδερφος (τηλεπωλητής) του Άδωνι Γεωργιάδη].

Χωρίς να αναφέρονται έστω έμμεσα στη δουλειά που έκανε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής στην οποία συμμετείχε και ο «γκουρού» του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γεραπετρίτης, εκσφενδονίζουν κέραμους και πλίνθους, ελπίζοντας να χαϊδέψουν κάποιους που θα τους θυμηθούν στις υπερπόντιες κάλπες, αλλά συνάμα να ξαναβάλουν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης τους εθνικόφρονες (αυτούς) και τους μειοδότες (εμάς). Πουλάει...

Μιλούν όλοι για κάποιους απόδημους (εγκατεστημένους για πάντα;) και ανεβοκατεβάζουν τον αριθμό από 50.000 σε 350.000, σε 500.000 και στο τέλος μας λένε ότι υπάρχει ακόμη μια Ελλάδα στη διασπορά. Οι ίδιοι το ξέρουν; Και τι θα γίνει αν δεχτούμε τις αόριστες και ασαφείς προτάσεις των κ. Μητσοτάκη - Βαρουφάκη; Μπορεί, ας πούμε, να πάρουν εντός Ελλάδας η Ν.Δ. 30% και ο ΣΥΡΙΖΑ 35% ή το ανάποδο και ο συνυπολογισμός στο τελικό αποτέλεσμα της ψήφου των αποδήμων να δώσει 180 έδρες στη Ν.Δ. και 120 στον ΣΥΡΙΖΑ; Προφήτης ο Βορίδης!

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Κλέαρχου Ταουσίδη, πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: