18.10.19

Ο Άδωνις άρχισε ξανά τις τσιρίδες...

ΒΙΝΤΕΟ

Φαίνεται πως εξαντλήθηκαν οι ημέρες ηρεμίας που μεσολάβησαν από τη στιγμή που έκατσε στον υπουργικό θώκο ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς τα ντεσιμπέλ επέστρεψαν σε…
υψηλά επίπεδα με αφορμή την υπόθεση Novartis.

Αναλυτικότερα, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποκάλεσε «καθάρματα» τους προστατευόμενους μάρτυρες που έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών στην πολύκροτη υπόθεση της εν λόγω φαρμακοβιομηχανίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η Προανακριτική για τη Novartis έχει δικαίωμα να καλέσει τους δύο μάρτυρες – «ψευδομάρτυρες τους λέω εγώ», είπε – να καταθέσουν και να αποφασίσει εκείνη αν έχουν δικαίωμα προστασίας. «Η προκαταρκτική εκ του Συντάγματος δεν ζητάει άδεια από κανέναν και για τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, δεν παράλειψε να «στολίσει» με το γνωστό του ύφος τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, απειλώντας τους ότι δεν θα γλιτώσουν από τον ίδιο. «Αν νομίζουν αυτά τα δύο καθάρματα ότι πρόκειται να τη γλιτώσουν πλανώνται πλάνην οικτράν», είπε.

«Τα ονόματά τους τα έχω ακούσει όπως και εσείς. Δεν θα τα πω στην τηλεόραση», απάντησε σε ερώτηση για το αν ξέρει την ταυτότητα των δύο μαρτύρων.

«Μην νομίζουν ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι θα τη γλιτώσουν», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Και αν τους έβαλε κάποιος να έρθουν να μας πουν ποιος τους έβαλε»...

Δείτε το βίντεο στο altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: