12.10.19

Άφησε τη ΔΕΗ ο τηλεστάρ Χατζηδάκης...

...κι έπιασε τον πολιτικό πολιτισμό...

Η ζημιά για τη ΔΕΗ με τις συνεχείς του παρουσίες στα κανάλια, τις εφημερίδες και τα περιοδικά (μόνο σε billboard στον δρόμο δεν τον είδαμε) έγινε και με το παραπάνω, αφού η καταστροφολογία έδιωξε περίπου 60.000 καταναλωτές που πήγαν σε...
ιδιωτικές εταιρίες. Για να έρθει μετά από λίγο καιρό η έκθεση για το πρώτο εξάμηνο του 2019 και να δείξει ότι όλα όσα ακούγαμε ήταν... ό,τι να ναι.

Σήμερα, ο κ. Χατζηδάκης άλλαξε θεματολογία και μας μίλησε ως καλεσμένος του Γιώργου Αυτιά στην εκπομπή «Καλημέρα» (ΣΚΑΪ) για τις χθεσινές επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς. 

«Έγιναν σε ένα πλαίσιο ευρωπαϊκό. Αν μη τι άλλο αποδείχθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαθέτει ευρωπαϊκό πολιτισμό. Εμείς δεν είμαστε στην εξουσία για να τσακωνόμαστε», είπε ο υπουργός με τον... κομπασμό που τον διακρίνει. 

Γιατί συνήθως, για να γίνει μια πολιτική κουβέντα σε νορμάλ τόνους μόνο ο ένας διαθέτει ευρωπαϊκό πολιτισμό κύριε Χατζηδάκη. Ο Τσίπρας, η Φώφη, ο Κουτσούμπας ήταν αγροίκοι που πήγαν στο Μαξίμου με ρόπαλα, αλλά στην πορεία μαγεύτηκαν από τη ρητορική του Κυριάκου. 

Η πολλή δημοσιότητα τελικά όντως εκθέτει, αλλά τι να κάνεις όταν ο υπουργός είναι πρώτα σταρ και μετά πολιτικός. Ίσως ένα τετ α τετ με τον Κυριάκο να σας διδάξει και σας πολιτικό πολιτισμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: