18.10.19

Από την αγκαλιά του Λαγού η υβρίστρια του Τσίπρα...



ΒΙΝΤΕΟ

Από την αγκαλιά του Λαγού – και να υποθέσουμε χωρίς τις οδηγίες του – η Γεωργία Μπιτάκου γνωστή από τη διοργάνωση των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία και τη συμμετοχή της σε ένα κόμμα που τελικώς κόπηκε από τον...
Άρειο Πάγο πριν τις ευρωεκλογές, επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα μέσα στο αεροπλάνο της πτήσης Βρυξέλλες – Αθήνα με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπενθυμίζοντας έτσι ότι τα συλλαλητήρια σταμάτησαν.

Δεν υπάρχει πλέον λόγος για διοργάνωση συλλυπητήριων και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο παρατηρούμε περιστασιακές εκδηλώσεις υστερίας σε αεροπλάνα, λεωφορεία και ταξί για να υπενθυμίζουν ότι φταίχτης είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζουν ότι ακόμα ενδιαφέρονται για το ζήτημα και έτσι να μπορούν να δικαιολογούν την απουσία συλλαλητηρίων εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει – όπως φάνηκε μετά τη νίκη στις εκλογές – ακριβώς τις ίδιες θέσεις.

Περίεργο που η κα. Μπιτάκου δεν πέτυχε σε κάποιο αεροπλάνο και δεν επιτέθηκε φραστικά στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος απαγόρευσε συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία επικαλούμενος τεχνικούς λόγους. Ποιος ξέρει; Ίσως ο κ. Μπακογιάννης δεν ταξιδεύει με αεροπλάνο.

Κατανοητή, λοιπόν, η αυθόρμητη αντίδραση της Γεωργίας Μπιτάκου, η οποία λίγες ώρες πριν την επίθεσή της στον Αλέξη Τσίπρα συμμετείχε σε συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο μαζί με τον υπόδικο χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγό...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: