14.10.19

Μεγάλο deal του ΠΑΟΚ με ΟΠΑΠ για το PAOKTV...

Αρκετά κοντά σε ένα μεγάλο deal με τον ΟΠΑΠ βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με το PAOKTV και την τηλεοπτική προβολή των αγώνων. 

Ο Δικέφαλος εδώ και...
αρκετό διάστημα, έχει προχωρήσει σε μια πρωτοποριακή αλλά και επαναστατική κίνηση με το PAOKTV, όντας ο μοναδικός σύλλογος στην Ευρώπη που διαχειρίζεται μόνος του τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.

Δίπλα σε αυτή την προσπάθεια βρίσκεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ που πέρα από τις αγορές που έκανε μεμονωμένα σε αναμετρήσεις, συνεχίζει να προμηθεύεται και συνολικά το πακέτο του PAOK TV για όλο το χρόνο.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχωράει τις επαφές της με υποψήφιους χορηγούς σε κάθε αγώνα, καθώς έχει σημειωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες που θέλουν να στηρίξουν και να συνεργαστούν με τον Δικέφαλο σε αυτό το νέο project που έχει βγάλει στον... αέρα.

Μάλιστα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ βρίσκονται κοντά σε ένα μεγάλο deal με τον ΟΠΑΠ όπως αποκάλυψε πρόσφατα η εφημερίδα FORZΑ. Και αυτό διότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι τον τελευταίο καιρό σε επαφή με την διοίκηση του ΟΠΑΠ προκειμένου να κλείσουν μια κεντρική συμφωνία, έτσι ώστε να μπορούν όλα τα πρακτορεία του Οργανισμού (σ.σ. τα οποία φτάνουν τα 4000 σημεία), σε όλη τη χώρα, να προβάλουν ζωντανά για τους πελάτες τους τα εντός έδρας παιχνίδια των ασπρόμαυρων μέσω του PAOK TV.

Το deal κρίθηκε ενδιαφέρον και για τον ΟΠΑΠ, καθώς προσφέρει ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να γεμίσουν τα πρακτορεία, προβάλλοντας τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος είναι να κλείσει η συμφωνία μέσα στη βδομάδα και η συνεργασία να αρχίσει από την αναμέτρηση με την Λαμία.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ουσιαστική κίνηση του ΠΑΟΚ με φόντο το PAOKTV και την ώρα που διαμορφώνεται το τηλεοπτικό τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την εμπλοκή Μαρινάκη στη NOVA...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: