7.12.19

Μακεδονομάχος ...

...και εχθρός της ΔΑΚΕ ο αντικαταστάτης του Διαματάρη...
Ο Κώστας Βλάσης είναι ο νεός υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, μετά την πρόσφατη παραίτηση του Αντώνη Διαματάρη.

Μπορεί...
σύμφωνα κυβερνητικές πηγές «ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εκτιμά ιδιαιτέρως τις ικανότητες του κ. Βλάση, που παρά το νεαρό της ηλικία του – είναι 44 ετών – έχει καταφέρει να διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και στον πολιτικό στίβο».

Ωστόσο, η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ έχει άλλη άποψη...

Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ στην Αρκαδία έχουν συγκρουστεί με τον νυν υφυπουργό με αφορμή το κλείσιμο της μονάδας ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Μάλιστα τον είχαν αποκαλέσει σε ανακοίνωσή τους... Μαυρογυαλούρο.




Αναφέρει λοιπόν, χαρακτηρισιτκά στην ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ Αρκαδίας:

«...Και πάμε στον Βουλευτή του νομού που προέρχεται από την Ν.Δ. Παρόλο που τον ψήφισε η Μεγαλόπολη, παρόλο που η θέση του επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάθετα αντίθετος στην πώληση μονάδων, παρόλο που μας έκανε διάφορες συγκεντρώσεις για το καλό της ΔΕΗ, παρόλο που μας έταζε ότι θα προσπαθήσει για το καλό της ΔΕΗ και της περιοχής και έλεγε ότι θα υπάρχει συνεννόηση το τι θα γίνει, ξαφνικά μετά την εκλογή του και μετά τις ανακοινώσεις για κλείσιμο των μονάδων εξαφανίστηκε.

Δεν σας κρύβουμε βέβαια ότι εμφανίστηκε ως δια μαγείας στο Υπουργείο στην συνάντηση των εκπροσώπων του Δήμου Μεγαλόπολης για να εκμεταλλευθεί την προσπάθεια και να κλέψει τις εντυπώσεις ότι τάχα είναι παρών στα προβλήματα της περιοχής. Μάλιστα στην συνάντηση αυτή τόνισε ότι πρέπει να κλείσει η μονάδα 3 της Μεγαλόπολης διότι είναι πολλά τα χρήματα που θα έρθουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την απολιγνιτοποίηση. Και καλύτερα να κλείσει τώρα, παρά μετά από 3 χρόνια. Ανέφερε επίσης και άλλες ιδέες, κόντρα σε αυτές που θέλει η τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης.

Λυπούμαστε κύριε «Μαυρογιαλούρε», λυπούμαστε κύριε Βουλευτά που με την ψήφο σας και την απόφαση της Κυβέρνησης που είστε μέλος θα στείλετε 1.300 εργαζόμενους στην καθημερινή αβεβαιότητα.»

Πέρα από αυτήν τη μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια, πρέπει να αναγνωρίσουμε στην νέα και «καθαρή» επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι είναι ένας συνεπής πατριώτης ο οποίος διαδήλωνε μαζί με ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες ενάντια στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. 



koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: