31.1.20

«Πρωτοφανής διαχείριση από την κυβέρνηση»...

Την απόφαση να ανταποκριθεί θετικά η χώρα μας στο αίτημα των Σαουδαράβων για διάθεση της πυροβολαρχίας των Patriot, σχολίασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

Όπως ανέφερε ο...
κ. Χαρίτσης «Το γιατί ακριβώς η Ελλάδα προχωράει σε μία κίνηση η οποία δεν έχει κατά τη γνώμη μας νόημα ίσα ίσα είναι μία επικίνδυνη και τυχοδιωκτική κίνηση από ότι φαίνεται να αποστείλει συστοιχία πυραύλων Patriot αλλά και στρατηγικό προσωπικό, περισσότερους από 100 έλληνες στη Σαουδική Αραβία σε μία Τρίτη χώρα και μάλιστα για επιχειρήσεις οι οποίες δεν συνδέονται με τον ΟΗΕ, εμπλέκεται δηλαδή η χώρα μας σε πολεμικά παιχνίδια στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής που ξέρουμε πόσο πάντα αλλά ειδικά τώρα βρίσκεται σε μεγάλη ανάφλεξη, χωρίς να υπάρχει μία λογική εξήγηση πως εξυπηρετούνται με αυτό τον τρόπο τα εθνικά μας συμφέροντα. Θέσαμε το ζήτημα, απάντηση προς το παρόν δεν πήραμε».

Για το σχέδιο της κυβέρνησης αναφορικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κ. Χαρίτσης επεσήμανε ότι η διαχείριση είναι πρωτοφανής και έχει οδηγήσει σε απίστευτο μπάχαλο και ένταση που ξεπερνάει, όπως είπε, τα όρια του ποδοσφαίρου ακριβώς γιατί συνδέεται με πολύ συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Προσθέτοντας πως «η κυβέρνηση για να προσπαθήσει να διαχειριστεί το μπάχαλο που η ίδια δημιούργησε, προχώρησε σε λάθος για να διορθώσει ένα άλλο λάθος, στη κατάθεση νύχτα μίας τροπολογίας, υποτίθεται για να κατευνάσει την μία πλευρά, μίας απαράδεκτης τροπολογίας, επειδή συζητάγαμε για την πολυιδιοκτησία στο ποδόσφαιρο και στις ομάδες, είδαμε και την πολυιδιοκτησία στη ΝΔ τις τελευταίες μέρες και ώρες», αναφερόμενος παράλληλα και στην απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την ονομαστική ψηφοφορία για το ποδόσφαιρο...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: