23.2.20

Νοσοκομείο "Σωτηρία": Η ζωή στην απομόνωση...


ΒΙΝΤΕΟ...
Πέρασε από την κόλαση του κοροναϊού στην απομόνωση του νοσοκομείου Σωτηρία και χθες, Σάββατο, επέστρεψε στη δική του καθημερινότητα. Ο Γιάννης Μερσινιάς, ο ένας από τους δύο Ελληνες που έμειναν 14 ημέρες σε καραντίνα (ηταν...
επιβάτες του κρουαζερόπλοιου Diamond Princess), μίλησε στο Open Tv αφού πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο από το ελληνικό νοσοκομείο. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να επισκεφθεί τους γονείς του, οι οποίοι για μεγάλο διάστημα αγωνιούσαν για την υγεία του.

«Χάρηκαν που με είδαν, μου έκαναν πατάτες τηγανητές και αβγά και έμεινα εκεί μέχρι το βράδυ και μετά γύρισα σπίτι μου», λέει ο ίδιος στην επικοινωνία του με το Ανοικτό Κανάλι. Η ζωή στην απομόνωση είχε αυστηρό πρόγραμμα: «Κάθε ημέρα με ξυπνούσαν στις 08:30 για να μου πάρουν θερμοκρασία, πίεση». Μόνη του παρέα το κινητό τηλέφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον συνέδεαν με τον έξω κόσμο. «Μου κάνατε παρέα. Αυτό οφείλω να το πω στους δημοσιογράφους», τονίζει ο κ. Μερσινιάς.

Εκτός από τους γιατρούς που τον εξέταζαν εξονυχιστικά, πέραν των γιατρών, ήταν η Ελληνίδα η οποία νοσηλευόταν στον διπλανό θάλαμο απομόνωσης. «Ήμασταν σε διαφορετικούς θαλάμους, μπορεί να έβλεπε ο ένας τον άλλον από παράθυρο, αλλά τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: