24.2.20

Όλα ανοιχτά με Δώνη...

Το θέμα του Γιώργου Δώνη είναι πολύ πιθανό να έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα εντός των ημερών παρότι δεν έχει φιξαριστεί κάποια επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως γράφει η...
«ΠΡΑΣΙΝΗ», παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες, μέχρι χθες βράδυ δεν είχε φιξαριστεί κάποιου είδους επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη, προκειμένου να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα.

Από σήμερα είναι πολύ πιθανό να γίνει προσπάθεια έτσι ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση μετά τις δηλώσεις του 50χρονου τεχνικού και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ένα πιθανό σενάριο είναι να μην υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και να μείνουν τα πράγματα ως έχουν μέχρι το τέλος των πλέι οφ, προκειμένου να μην διαταραχθούν περισσότερο οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα μετά το τέλος της σεζόν, οι δυο πλευρές θα καθίσουν να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους, με πιθανότερο σενάριο να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, κάθε πρόβλεψη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ριψοκίνδυνη.

Όσο περνούν οι μέρες, η κατάσταση φαινομενικά δείχνει να ηρεμεί. Υπάρχουν όμως θέματα, τα οποία θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Για την ώρα ωστόσο, τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος όσο και ο Γιώργος Δώνης, προτιμούν την ηρεμία, προκειμένου να μην επηρεαστεί περισσότερο η ομάδα...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: