24.2.20

Θέλει να εμφανιστεί ως μετενσάρκωση του Ανδρέα...

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή όσα είπε προκαλώντας τον πρωθυπουργό να τον στείλει -αν τολμά- στο Ειδικό Δικαστήριο, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Ο κ.Τσίπρας θυμίζει σα να...
παρακαλά να τον πάει κάποιος στο Ειδικό Δικαστήριο για να μπορέσει να εμφανιστεί ως μετενσάρκωση κάποιου. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό», είπε, θυμίζοντας ότι όσα έχει πει ο ΣΥΡΙΖΑ για το ΠΑΣΟΚ δεν τα έχει πει κανένα άλλο πολιτικό κόμμα, αλλά και πως το 2011 ήταν ο Αλέξης Τσίπρας που έλεγε για τον Γιώργο Παπανδρέου ότι πρέπει να καταλήξει στο Ειδικό Δικαστήριο. 

«Έσπειρε δηλητήριο και διχασμό», είπε ο κ. Χρηστίδης, μιλώντας στο Mega, για να τονίσει όμως ότι στην πραγματικότητα δεν είναι το τι λέει κανείς, αλλά το τι κάνει. 

«Η χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) ομιλία του κ. Τσίπρα είναι ένα copy-paste των ομιλιών που έχει κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και των κεντρικών συνθημάτων, η Φώφη Γεννηματά και τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, από το ‘αντεπίθεση τώρα’, μέχρι το ‘πάρε στα χέρια σου το μέλλον’», είπε, κάνοντας λόγο για κεντρικά συνθήματα του Κινήματος Αλλαγής το τελευταίο χρονικό διάστημα...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: