17.2.20

Mega: Πώς ξεκίνησε σήμερα το πρόγραμμα...

...και πώς είχε ξεκινήσει το 1989...

BINTEO

Το Mega είναι και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού, που έκλεισε στις 28 Οκτωβρίου 2018 λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, ξεκίνησε σήμερα στις...
6:00 και ποδαρικό έκαναν ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA».

«Είμαστε στον αέρα.Έχουμε την ξεχωριστή χαρά και τιμή να είμαστε οι δύο που θα σας υποδεχθούμε στο νέο παλιό MEGA, είναι μια σχέση που μόνο ξένους δεν μας λες» είπε ο Νίκος Φιλιππίδης, ο οποίος έκανε αναφορές στις σειρές του καναλιού.

Πρώτος καλεσμένος ήταν ο επί πολλά χρόνια αστυνομικός συντάκτης Πάνος Σόμπολος.

Δείτε τη σημερινή έναρξη:



Η έναρξη το 1989
Στις 20 Νοεμβρίου 1989 το Mega εξέπεμψε για πρώτη φορά ως το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που έλαβε άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα. Στην έναρξη που έγινε πριν 31 χρόνια εμφανίστηκε ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Σκουλάς.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες χαίρετε. Στο Mega Channel είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που ζούμε μαζί σας αυτές τις ιστορικές πρώτες στιγμές της νέας ελληνικής, τηλεοπτικής εποχής. Κυρίες και κύριοι, το μεγάλο κανάλι αρχίζει. Το Mega Channel αρχίζει. Το μεγάλο θέαμα αρχίζει. Καλή διασκέδαση» είπε.

Ακολούθησε η Ρένα Αρώνη.

«Κυρίες και κύριοι χαίρετε. Σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου σας καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στην πρώτη μέρα εκπομπής του Mega Channel. Το πλούσιο ψυχαγωγικό και ενημερωτικό μας πρόγραμμα αρχίζει αμέσως τώρα, με το πρώτο επεισόδιο της σειράς επιστημονικής φαντασίας "Διάστημα 1999"» είπε.

Δείτε την έναρξη του 1989:



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: