29.3.20

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η «αμοιβή»...


...και η σαββατιάτικη εκπομπή στον Σκάι με τους πολλούς καλεσμένους...
Οι υπόνοιες, οι υπαινιγμοί ή και οι ευθείες αναφορές ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε αμοιβή για το σποτάκι «Μένουμε σπίτι», που προβάλλεται με ιδιαίτερα μεγάλη συχνότητα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο (σε βαθμό που...
χάνει την αξία του και κουράζει), υποχρέωσαν τον ηθοποιό να προβεί το μεσημέρι της Κυριακής σε διάψευση που αναρτήθηκε σε σελίδα τού θεάτρου του. Απευθυνόμενος
στους φίλους και στους «φίλους», αναφέρει λακωνικά ότι δεν πήρε καμιά αμοιβή για το διαφημιστικό, ενώ κλείνει κάνοντας χιούμορ με τον πιτσιρίκο που τον μιμείται, επαναλαμβάνοντας όσα λέει εκείνος στο μήνυμα για τον κορωνοϊό. Σε υστερόγραφο ο Παπαδόπουλος αναρωτιέται μήπως… πήρε την αμοιβή «ο φοβερός πιτσιρκάς» · «Να το… ψάξουμε» καταλήγει.

Η εκπομπή στον Σκάι. 

Εξάλλου, επειδή έγιναν σχόλια για την εκπομπή «Στην υγειά μας» με τους Λοκομόντο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου από τον Σκάι (πώς δηλαδή μαζεύτηκαν τόσοι καλεσμένοι την στιγμή που ο Παπαδόπουλος προτρέπει στο σποτάκι να μείνουμε σπίτι), το κανάλι αναγκάστηκε με κείμενο που «έτρεχε» κάτω από την εικόνα, να ενημερώσει ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο είχε γυριστεί πριν από έναν μήνα.

Η διάψευση

Η διευκρίνιση-διάψευση του Σπύρου Παπαδόπουλου, όπως αναρτήθηκε σε διαδικτυακή του σελίδα στο fb, είναι η εξής:

«Θέλω να ενημερώσω τους φίλους και τους φίλους ότι για το διαφημιστικό σποτάκι για τον κορωνοϊό δεν πήρα αμοιβή. Ευχαριστώ.
ΥΓ: Δεν ξέρω αν πήρε αμοιβή ο φοβερός πιτσιρικάς που με μιμείται. Να το… ψάξουμε».

http://harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: