6.4.20

Τέλος η καραντίνα για Δραγασιά και Δαμασκηνιά...


Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (06/04) έπαυσε το καθεστώς περιορισμού κυκλοφορίας από και προς τους οικισμούς Δραγασιά και Δαμασκηνιά.

«Την τελευταία εβδομάδα...
κανένα κρούσμα σε όλο το Δήμο δεν βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό γεγονός που μας κάνει όλους πιο αισιόδοξους. Ταυτόχρονα δικαιώνει την συνολική στάση και προσπάθειά μας και ιδιαίτερα των κατοίκων των χωριών μας έναντι αυτής της απειλής ανταμείβοντας την υπομονή και το κουράγιο τους» σημειώνει ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής.

Για τους κατοίκους των δύο χωριών συνεχίζουν να ισχύουν οι περιορισμοί μετακίνησης όπως έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση και αφορά το σύνολο της χώρας.


Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση μετακίνησης προς και από τους όμορους δήμους Άργους Ορεστικού, Γρεβενών και Κοζάνης εξαιρουμένων όσων έχουν βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου η άλλη ειδική άδεια και μόνο.

Απαγόρευση βραδινής κυκλοφορίας σε Μύκονο και Σαντορίνη λόγω κορονοϊού
Στο μεταξύ, στην απόφαση επιβολής νέων αυστηρών περιορισμών σε Μύκονο και Σαντορίνη προχώρησε χθες (Κυριακή) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας με στόχο την αντιμετώπιση της περαιτέρω εξάπλωσης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Ανάμεσα στα έκτακτα μέτρα, που θα ισχύσουν από σήμερα και για 14 ημέρες, σε Μύκονο και Σαντορίνη είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί κάθε ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: